Pariuri sportive

Lazio câştigă, dar FCSB marchează – pariuri pe meciul de la Bucureşti

FCSB nu a castigat niciun meci din cele 13 disputate cu echipe italiene, in cupele europene, asa ca Lazio este clar favorita in meciul programat joi la Bucuresti.
13.02.2018 | 10:36
Lazio castiga dar FCSB marcheaza  pariuri pe meciul de la Bucuresti

FCSB nu a castigat niciun meci din cele 13 disputate cu echipe italiene, in cupele europene, asa ca Lazio este clar favorita in meciul programat joi la Bucuresti. Cota italienilor pentru victorie in deplasare este 1,83. O cota asemanatoare – 1,85 – cu mari sanse de reusita este in dreptul optiunii “ambele marcheaza”. In fata propriilor suporteri, FCSB cel mai probabil va inscrie cel putin o data. In 5 din ultimele 6 jocuri acasa ale FCSB, in Europa League, ambele echipe au marcat.

“FCSB are sansa sa scrie istorie, daca va reusi un rezultat bun in fata lui Lazio. Cum italienii sunt considerati mari favoriti, echipa lui Nicolae Dica ar trebui sa joace fara nicio presiune, pentru ca nu are nimic de pierdut. FCSB are capacitatea sa faca un meci bun, daca jucatorii vor avea determinare si atitudine, iar Dica sa aiba inspiratia sa gaseasca o formula tactica, care sa asigure echilibrul intre atac si aparare”, spune Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei de pariuri online Unibet.

Acesta analizeaza si perspectivele meciurilor din Liga Campionilor, acolo unde in prim-plan este intalnirea dintre Madrid si PSG: ” Galacticii sunt nevoiti sa se concentreze pe aceasta competitie, pentru a-si salva sezonul, dupa ce au iesit prematur din lupta pentru titlu, in La Liga. De cealalta parte, francezii au ambitii foarte mari, obiectivul lor fiind cucerirea trofeului in acest sezon, dupa mai multe incercari nereusite”.

Este asteptat un gol de la Ronaldo – cota 2,02. Acesta are si motive personale legate de cariera: un gol cu PSG l-ar face mai valoros pentru echipa sa actuala, dar in acelasi timp l-ar face mai dorit si de catre PSG, vorbindu-se luna trecuta despre un posibil transfer. Ronaldo este cel mai bun marcator din faza grupelor UCL, cu 9 goluri in cele 6 partide disputate. Un alt pont de pariere: peste 2,5 goluri – cota 1,54. In ultimul joc direct, un amical la International Champions Cup, s-au marcat 4 goluri.

In UEFA Champions League se remarca si intalnirea FC Basel – Man. City. Englezii sunt favoriti cu siguranta, asteptandu-se chiar ca oaspetii sa inscrie in ambele reprize – cota 1,98 (Manchester City a inscris cate 4 goluri in deplasarile care au contat din grupe, la Napoli si Feyenoord). 
 
“In mare forma in Premier League, “cetatenii” se pot gandi deja la sferturile competitiei. Este adevarat ca in grupe, elvetienii au reusit o mare surpriza in fata lui Man. United, in City este altceva, dovada fiind diferenta consistenta ce separa cele doua formatii in campionatul englez”, comenteaza analistul Unibet, care semnaleaza si faptul ca Sterling este cel mai bun marcator al “cetatenilor” in acest sezon de UCL, cu 4 reusite. Cota pentru un nou gol al acestuia este 2,70.