Sport

Pariuri speciale pe confruntarea Olanda – Cehia! Cele mai interesante cote din optimea de la Euro 2020

Olanda joacă împotriva Cehiei în optimile de finală de la Euro 2020. FANATIK vă prezintă câteva pariuri speciale care ar putea fi încercate.
26.06.2021 | 21:12
Pariuri speciale pe confruntarea Olanda  Cehia Cele mai interesante cote din optimea de la Euro 2020
ADVERTISEMENT

Optimea de finală dintre Olanda și Cehia de la Euro 2020 este una dintre cele mai interesante. Naționala Țărilor de Jos pleacă favorită în această confruntare, însă cehii au arătat o formă bună în acest turneu.

Pariuri speciale pe confruntarea Olanda – Cehia! Echipa lui de Boer, favorită

Echipa lui Frank de Boer are cota 1,35 să meargă mai departe din această confruntare, dar Cehia a pierdut foarte greu cu Anglia, scor 0-1, și a evoluat impresionant împotriva Scoției, pe care a învins-o cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Pentru un duel spectaculos câștigat de Olanda în 90 de minute în care se marchează mai multe goluri și vor fi multe cornere în meci, cota este una foarte interesantă.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: “Olanda să câștige, peste 2,5 goluri și peste 9,5 cornere” este 4,60. 

ADVERTISEMENT

Defensiva nu e punctul forte al olandezilor! Poate surprinde Cehia?

Țările de Jos au făcut spectacol în faza grupelor. Naționala lui Frank de Boer a câștigat grupa C cu maximum de puncte, 9. A marcat 8 goluri și a încasat 2, ambele de la Ucraina. Austria și Macedonia de Nord au avut însă ocazii de a marca.

Iar defensiva nu este punctul forte al naționalei Olandei, mai ales că lipsește principala piesă: Virgil van Dijk, în timp ce Matthijs de Ligt a revenit după o accidentare în al doilea meci de la Euro, însă acum este la 100%.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: “Egalitate, sub 2,5 goluri și peste 9,5 cornere” este 7,00. 

Patrik Schick, principala armă ofensivă a cehilor!

Patrik Schick este unul dintre golgheterii de la Euro 2020. Atacantul cehilor a marcat cele trei goluri ale naționalei la turneul final și este principalul pericol pentru poarta olandeză.

ADVERTISEMENT

Cehia este în stare să producă surpriza, în condițiile în care a avut ocazii bune și în fața Angliei și a arătat că este o echipă solidă la acest turneu final.

Pentru pariorii mai îndrăzneți care se gândesc să meargă pe mâna unei victorii a Cehiei, cota este una mai mult decât tentantă.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: “Cehia să câștige, peste 2,5 goluri și peste 9,5 cornere” este 10,00. 


  • 26,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: “Cehia să câștige, peste 3,5 goluri și peste 9,5 cornere”

ADVERTISEMENT
Tags: