Pariuri sportive

Pariuri speciale pe Etapa 1 şi Liga 1

Au apărut deja primele cote la  pariurile sportive pentru Liga 1. Alături de ele există o ofertă bogată de pariuri speciale pe echipele sau evenimentele din campionatul României....
21.07.2016 | 15:05
Pariuri speciale pe Etapa 1 si Liga 1

Au apărut deja primele cote la  pariurile sportive pentru Liga 1. Alături de ele există o ofertă bogată de pariuri speciale pe echipele sau evenimentele din campionatul României.

Betano.com – cea mai nouă agenţie legală de pariuri online din România – oferă cote de peste 2 pentru aproape toate partidele din prima etapă a Ligii 1. Excepţie face meciul CFR Cluj – Concordia Chiajna, acolo unde ardelenii aveau marţi o cotă de 1,65.

Cea mai mare cotă a Etapei 1 era marţi de 5,65 pentru victoria Chiajnei.

Fiecare meci din Liga 1 beneficiază de peste 130 de pariuri posibile, aşa că nu este greu să găseşti ce îţi place, la nişte cote foarte atractive.

Toate cotele pentru Liga 1, atât pentru etape cât şi pariurile speciale, le găseşti aici.

Cotă 1.000 pentru câştigarea titlului

Există pe Betano.com mai multe tipuri de pariuri speciale. Primele sunt cele pe campioana Ligii 1, acolo unde Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu sunt cotate cu cele mai mari şanse. La o distanţă apreciabilă urmează Dinamo.

Rapid are o cotă de 500 la câştigarea titlului, iar echipe precum Voluntari şi Botoşani ajung la 1.000! Să nu uităm că în Anglia au fost pariori care au prins o cotă de 5.000 pe titlul lui Leicester.

Se mai poate paria pe Steaua şi pe Astra câte goluri vor marca în sezon, câte partide vor câştiga ca gazde sau ca oaspeţi, câte puncte vor aduna şi chiar dacă vor termina neînvinse.

Tot pentru Steaua, dar şi pentru Astra, există un tip de pariu legat de câte trofee vor reuşi să câştige în sezonul 2016/2017. Steaua are o cotă de peste 20 de a realiza tripla (campionat, Cupă şi Cupa Ligii), iar Astra are o cotă de 50 pentru aceeaşi performanţă.

Oferta este bogată, inspiraţie să fie în noul sezon!