Sport

Pariuri speciale pe Franța – Elveția! Cele mai tari cote pentru confruntarea de pe Arena Națională

Franța joacă împotriva Elveției pe Arena Națională în ultimul meci găzduit de București la Euro 2020. "Cocoşii" pornesc mari favoriţi în această confruntare.
27.06.2021 | 21:15
Pariuri speciale pe Franta  Elvetia Cele mai tari cote pentru confruntarea de pe Arena Nationala
ADVERTISEMENT

Campioana mondială en-titre, Franţa, vrea să cucerească şi titlul european. Echipa lui Didier Deschamps a câştigat “grupa morţii” practicând un joc economicos, dar eficient. Fără să strălucească, “cocoşii” au adunat 5 puncte şi au încheiat în faţa Germaniei şi Portugaliei.

Pariuri speciale pe Franța – Elveția! Cota 8,00 pentru autogol în meci

De cealaltă parte, Elveţia a încheiat pe locul trei în grupa A reuşind să învingă Turcia şi a scos un egal împotriva Ţării Galilor. Elevii lui Petkovic au fost spulberaţi cu 0-3 de Italia şi în faţa campioanei mondiale au a doua şansă.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vânează pariuri mai speciale pe acest meci, FANATIK vă vine în ajutor cu câteva cote extrem de interesante şi care pot ieşi în meciul de pe Arena Naţională.

Casa Pariurilor propune o cotă de 8,00 pentru un autogol în meci. Dacă Franţa va fi echipa care îşi va trimite în proprie poartă cota este de 18,00, iar o cotă ceva mai mică are Elveţia, 13.00. 

ADVERTISEMENT

Meci echilibrat? Cote mari pentru prelungiri şi lovituri de departajare

Pariurile pe un meci echilibrat sunt extrem de bine cotate de casele de pariuri. Puţini se aşteaptă la o replică din partea Elveţiei, însă să nu uităm că naţionala lui Petkovic este una foarte pragmatică, capabilă să ţină în şah orice adversar.

Elveţia a jucat cel mai bine în ultimul meci din faza grupelor, împotriva Turciei, când a reuşit un joc ofensiv admirabil. În poartă, Yann Sommer a făcut minuni şi vine în formă foarte bună la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Cota propusă de Casa Pariurilor pentru “meciul se decide în prelungiri” este 8,00, în timp ce pentru pariul “meciul ajunge la loviturile de departajare” cota este 7,00.

VAR în timpul meciului?! Care sunt cotele

Arbitrajul video a schimbat din temelii fotbalul în ultimii ani. Am văzut şi la acest turneu final multe goluri anulate sau acordate pe baza arbitrajului video, la fel şi cu lovituri de departajare, acordate sau nu pe baza VAR.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci al Franţei, un penalty a fost acordat pentru “cocoşi” după confirmarea VAR, în timp ce golul doi al lui Benzema, întâi anulat din cauza unui offside, a fost validat după arbitrajul video.

Un pariu care să ia în calcul arbitrajul video ar putea fi încercat, mai ales că şi pe Arena Naţională în precedentele meciuri a fost solicitat arbitrajul video, ceea ce s-ar putea întâmpla şi în meciul de luni seara.

Cota propusă de Casa Pariurilor pentru “arbitrul va acorda penalty pe baza VAR” este 4,80. Asta în timp ce cota pentru “arbitrul va anula gol pe baza VAR” este 4,30. 


  • 14,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru: “Gazdele (Franţa) merg mai departe după loviturile de departajare”

ADVERTISEMENT