Pariuri speciale pentru toate meciurile din faza „sferturilor”. Câte goluri vom vedea?

Alin M   
în Sport
04/07/2018, 21:59
Pariuri speciale pentru toate meciurile din faza „sferturilor”. Câte goluri vom vedea?
Neymar promite spectacol împotriva Belgiei la CM 2018

Casele de pariuri s-au pregătit deja cu variante care mai de care mai atractive pentru faza sferturilor de finală la CM 2018. Dacă nu doriți să mizați doar pe un singur meci din această fază, puteți să profitați de cotele la general oferite de agenția Betano.

Pentru a trăi la intensitate maximă jocurile care vor decide careul de ași de la Mondialul din Rusia, puteți încerca variante precum „echipa care va înscrie cele mai multe goluri”, „echipa care va înscrie cel mai rapid gol” sau „care va fi numărul total de cornere”.

Spre exemplu, Brazilia are o cotă de numai 4.50 să înscrie cele mai multe goluri în „sferturi”, deși va avea în față un adversar complicat, naționala Belgiei. Ce-i drept, nici celelalte dueluri nu sunt dezechilibrate, astfel că varianta în cauză merită încercată.

Medie de două goluri per meci

Cam aceasta ar fi media prevăzută de goluri marcate în „sferturi” la CM 2018, în viziunea bookmakerilor de la Betano. Avem o cotă de 1.65 să vedem cel puțin nouă goluri în cele patru partide. E de așteptat să avem parte de minimum trei reușite în Brazilia – Belgia, însă e foarte posibil să avem puține goluri la duelurile Uruguay – Franța, Croația – Rusia și Anglia – Suedia.

În aceste condiții și la o asemenea miză – accederea în semifinale – mai indicat ar fi un pariu pe numărul total de cartonașe, unde limita este la sub/peste 16,5.

Pariuri speciale sferturi CM 2018
Peste 16,5 cartonașe @ 1.95
Peste 8,5 goluri @ 1.65
Peste 39,5 cornere @ 1.90*

*Cote oferite de casa de pariuri online Betano

Închide ×