Pariuri sportive

Superbet plăteşte 300.000 de euro unui parior din Bacău, cel mai mare câştig din istoria casei şi a pariurilor sportive din România

Bucureşti, 25 ianuarie, 2018 – Anul a început foarte bine pentru unii. În urmă cu câteva zile, Gheorghe G., un parior din Bacău a jucat nu mai puţin de 42 de bilete, toate pe fotbal şi toate...
26.01.2018 | 15:49
Superbet plateste 300000 de euro unui parior din Bacau cel mai mare castig din istoria casei si a pariurilor sportive din Romania

Bucureşti, 25 ianuarie, 2018 – Anul a început foarte bine pentru unii. În urmă cu câteva zile, Gheorghe G., un parior din Bacău a jucat nu mai puţin de 42 de bilete, toate pe fotbal şi toate câştigătoare la o cotă totală de 11.808,61. Suma câştigată – 1.350.093,22 de lei (aproape 300.000 de euro) este cea mai mare din istoria premiilor date de Superbet în cei zece ani de activitate.

Cea mai mare parte din sumă – aproape 1.300.000 de lei a fost câştigată cu 20 de bilete pe care au ieşit toate cele 19 evenimente pe care băcăuanul a mizat. Pe 10 dintre biletele câştigătoare, miza a fost 3,5 lei, pe restul de 10 de 4 lei.

Biletele norocoase au fost puse pe 19 meciuri dintre care 17 de primă divizie, 2 din divizii secunde, 6 au fost parte din oferta live streaming a Superbet (3 din Bundesliga, 2 din Eredivisie şi 1 din Jupiler League). Rezumând, meciurile s-au jucat în 12 competiţii din 11 ţări, mai exact în cele mai puternice patru campionate din Europa – Premier League, La Liga, Ligue 1 şi Bundesliga.

Între pariurile puse se remarcă două pariuri pline de adrenalină – GG (ambele echipe marchează) şi 2-4 (minim 2 – maxim 4 goluri în meci). Emoţiile au crescut la cote înalte cu 6 dintre cele 17 meciuri care au avut parte de finaluri spectaculoase. Cele mai dramatice meciuri GG au fost “prinse” cu golul egalizator din Den Haag – Venlo, reuşită din minutul 86, cu golul de onoare marcat în minutul 87 de Hoffenheim în faţa lui Leverkusen, cu golul de 1-1 reuşit în minutul 88 Roda pe teren propriu în faţa lui Twente şi cu penalty-ul transformat în minutul 90+4 de Roger de la Levante, pe terenul lui Villarreal. Dintre meciurile în care au pariat 2-4 se remarcă o partidă în care chiar un român a avut prim planul pe final de meci: Tamaş (Hapoel Haifa) a fost eliminat în minutul 90+2, la 0-1. Două minute mai târziu, adversarii de la Schimona au înscris golul de 0-2 pe tabelă, un gol de milioane, la propriu pentru experimentaţii, dar şi inspiraţii pariori băcăuani, mai detaliază reprezentanţii companiei, cea mai mare casă de pariuri sportive din România.
Şi tot acum câteva zile, un constănţean, care însă nu a dorit să-şi divulge identitatea, a câştigat 750.000 de lei (peste 163.000 de euro) cu un bilet de 5 lei repetat de cinci ori şi cu o cotă de 10.000. Spre deosebire de alte câştiguri mari obţinute la casa de pariuri Superbet, biletul cu care acesta a câştigat este foarte rar. Jucătorul a ales să joace partide foarte echilibrate sau chiar surprize. Rar pentru că, în mod tipic, un parior avizat nici nu ar fi pus pe bilet majoritatea dintre meciurile pe care totuşi a ales să mizeze jucătorul din Constanţa.

A mărturisit că este este un jucător fidel şi norocos pe deasupra – cu Superbet câştigă în mod regulat sume de câteva sute sau mii de lei. Dar de data aceasta, este cel mai important câştig din experienţa sa de parior.

Foarte pe scurt, iată care a fost strategia de pariere a inspiratului constănţean: meciul Gil Vicente – Porto II, unde pariul a fost pauză sau final 2, s-a terminat 0-1, cu un gol marcat în minutul 70. Meciul Lierse – Tubize, pronostic 1 solist, s-a încheiat 2-1, cu un gol decisiv al gazdelor înscris în minutul 88.
Apoi, surpriza oferită de campionatul englez speculată cu un pariu pauză sau final 1, meciul dintre Bournemouth – Arsenal în care gazdele au revenit de la 0-1 şi au câştigat partida.

Tot surprinzător, constănţeanul a pariat că ambele echipe înscriu pentru meciuri din campionatele din Grecia şi Cipru. Nu s-a ferit nici de a doua ligă portugheză, mizând pe Guimaraes B contra Varzim.

Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o reţea în retail de aproape 1.000 de agenţii în toată ţara şi cu rulaje care se dublează cel puţin de la an la an. Businessul la nivel naţional este în prezent consolidat sub umbrela Superbet Holding România, care operează patru branduri de retail – Superbet, BetArena, GoBet şi Magic Jackpot. Superbet este brandul-locomotivă al grupului, iar la acest moment generează şi cea mai mare parte din venituri. Cu aproape 3.000 de angajaţi, Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe şi impozite din industria de profil şi printre cei mai mari contribuabili la bugetul naţional cu cele peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta şi 26 de milioane de euro anul trecut.

Superbet România a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme. În această toamnă, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligaţiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.

Pe 21 noiembrie 2017, compania şi-a lansat oficial operaţiunile şi pe piaţa din Polonia. Superbet Polonia a obţinut licenţă de operare în retail în luna octombrie, devenind singurul operator străin autorizat să funcţioneze pe piaţa poloneză. Până la începutul Campionatului Mondial din Rusia, Superbet Polonia speră să aibă funcţionale aproape 100 de agenţii. Ambasadorul brandului Superbet în Polonia este fotbalistul Jerzy Dudek, fostă vedetă a campionatului englez (portar al echipei Liverpool) şi fost membru al echipei naţionale a Poloniei.