Pariuri sportive

A câştigat la pariuri 5200 ron. A ghicit cinci scoruri corecte din şapte

Un parior din Craiova a mizat 2 ron pe un bilet numai cu scoruri exacte. A jucat o combinaţie de 5/7 şi a câştigat 5200 ron.
12.03.2018 | 14:18
A castigat la pariuri 5200 ron A ghicit cinci scoruri corecte din sapte

Un parior din Craiova s-a decis să joace un bilet de şapte meciuri, pentru care a pus suma minimă acceptată, adică 2 ron. Pentru a avea mai multe şanse omul a mers pe ideea unei combinaţii de cinci meciuri din şapte câştigătoare, cu alte cuvinte, chiar dacă pierdea două jocuri tot era câştigător.

Suma pe care ar fi putut-o câştiga dacă ar fi ieşit toate cele şapte evenimente trecute pe bilet ar fi fost impresionantă, ţinând cont că a cheltuit doar 2 ron. Nu mai puţin de 150.000 ron i-ar fi intrat în conturi, schimbându-i, evident, viaţa.

Rar se joacă la pariuri sportive pe scoruri corecte

De unde s-a ajuns la o cotă atât de ridicată? Din faptul că tipul de pariu nu a fost unul obişnuit, cu pronosticuri, goluri marcate sau înscrie o anumită echipă. Craioveanul a ales una dintre cele mai dificile opţiuni de pariere şi, în mare măsură, aproape imposibil de a ieşi.

Concret, el a mizat pe scoruri corecte la partidele FCSB -. Viitorul 2-1, Arsenal  – Watford 3-0, Bournemouth – Tottenham 1-4, Atletico Madrid – Celta Vigo 3-0, Espanyol – Real Sociedad 2-1, Juventus – Udinese 4-1 şi Inter – Napoli 1-2. Doar ultimele două rezultate nu au fost conforme cu realitatea, ceea ce a făcut ca având cinci pronosticuri corecte să intre în posesia sumei de 5200 ron. Dacă ar fi fost doar patru pariorul nu ar mai fi câştigat nimic.