Cele mai citite

1-1 scor exact in Atletico – R. Madrid si alte ponturi de week-end

În cea mai recentă analiză video realizată de Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri online Unibet, în prim-plan este derbyul Atletico - R. Madrid, care se anunţă foarte echilibrat,...
17.11.2017 | 14:02
1-1 scor exact in Atletico - R. Madrid si alte ponturi de week-end
ADVERTISEMENT

În cea mai recentă analiză video realizată de Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri online Unibet, în prim-plan este derbyul Atletico – R. Madrid, care se anunţă foarte echilibrat, ţinând cont chiar şi doar de clasamentul din La Liga. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, câte 23 fiecare, pe locul patru, respectiv trei, fiind despărţite doar de numărul de goluri înscrise / primite.

Formaţia lui Diego Simeone este neînvinsă în acest sezon, în timp ce “galacticii” au pierdut deja de două ori. În căutarea unei cote cât mai mari, însă cu şanse, se poate selecta varianta unui scor exact, 1-1, cota 6,40, căci Atletico a înregistat trei astfel de rezultate în ultimele 3 jocuri acasă,în toate competiţiile. Se poate paria online de asemenea pe gol marcat de Cristiano Ronaldo (cota 2,33), care a înscris un singur gol în cele 7 etape în care a jucat pentru Madrid – altfel spus, este timpul sa revină în formă.

ADVERTISEMENT

În campionatul Angliei, pe Emirates Stadium se joacă Arsenal – Tottenham. Gazdele au avut parte în etapa precedentă de o înfrângere în deplasare cu liderul Man. City, în timp ce oaspeţii acestui meci au consemnat o victorie la limită acasă, cu lanterna Crystal Palace. Ionel Danciulescu este de părere că presiunea este mai ales pe Arsenal, care are mare nevoie de cele 3 puncte, pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaş. Demn de mentionat este şi faptul că Tottenham a reuşit 4 victorii consecutive în campionat până la eşecul cu Manchester United, 0-1 pe Old Trafford, deci se poate spune că este în formă bună, în ciuda acelei înfrângeri. Specialiştii propun următoarele idei la pariuri sportive online: ambele marchează şi Tottenham nu pierde, cote 1,45 şi respectiv 1,55 pe Unibet.ro 

“Capitala Italiei va fierbe în acest week-end. Roma şi Lazio se întâlnesc într-un moment de vârf pentru ambele formaţii. Sunt vecine în clasament, locurile 5 şi 4, fiind despărţite de un singur punct. Lazio are o serie excelentă de 6 victorii consecutive, în timp ce Roma a legat 4 succese la rând”, explică Expertul Unibet. Ponturi recomandate la pariuri: peste 2,5 goluri – cota 1,62 (în 6 din ultimele 7 jocuri ale lui Lazio s-au marcat minimum 3 goluri; la fel şi în ultimele 2 jocuri ale Romei, în toate competiţiile) şi meci egal – cota 3,50 (egalul e cel mai frecvent rezultat în Derby della Capitale, 57 din cele 146 de partide s-au terminat remiză).

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri