Cele mai citite

A câştigat 200 de milioane pe meciuri din Europa League!

Un parior din România a fost deosebit de inspirat la meciurile din Europa League. A câştigat o sumă fabuloasă cu numai 10 lei şi cu 13 meciuri pe bilet.
18.02.2018 | 18:36
A câştigat 200 de milioane pe meciuri din Europa League!
ADVERTISEMENT

Un parior din România a mizat 10 lei pe meciurile din turul şaisprezecimilor de finală ale Europa League. Şi a ales 13 meciuri din cele 16, un număr considerabil de evenimente şi mai ales pentru o competiţie în care echilibrul este deosebit de pregnant.

Toate cele 13 partide s-au încheiat conform opţiunilor alese de inspiratul parior, care astfel a câştigat suma de 22.040 lei, rezultată din 15743 la care s-a adăugat bonusul. A avut o cotă absolut fabuloasă, 1653.

ADVERTISEMENT

A ales solişti echipele mari

A luat solişti echipele mari (Arsenal, Marseille, Dortmund, Milan, Atletico Madrid şi Lyon, dar a ales, cu mult curaj, variante mult mai complicate, care aveau riscuri reale pentru a ieşi, mai ales meciul de la Napoli, judecând după scorul de la pauză.

A ales over 2,5 şi marchează ambele la Real Sociedad – Salzburg, Napoli – Leipzig şi, cel mai curajos, Spartak Moscova – Bilbao, iar la partidele Nice – Lokomotiv Moscova  şi Partizan – Plzen GG, iar la AEK – Dinamo Kiev şi Celtic – Zenit şansă dublă 1X. Meciul la care a tremurat cel mai tare a fost la Atena, grecii egalând pe final de joc.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri