Pariuri sportive

Pariuri tentante la meciurile de astăzi pe Ronaldo, goluri, cartonașe galbele și cornere!

20.06.2018 | 09:33
Pariuri tentante la meciurile de astazi pe Ronaldo goluri cartonase galbele si cornere

Portugalia – Maroc: continuă seria lui Ronaldo

www.betarena.ro

Cu hattrick-ul marcat în meciul cu Spania, Cristiano Ronaldo a ”furat” prim-planul primei runde a grupelor de la Cupa Mondială, culegând laudele specialiștilor, după ce a adus, practic, de unul singur un punct Portugaliei. De data aceasta, însă, Ronaldo are o misiune și mai dificilă. Pentru că reușitele sale s-ar șterge cu buretele dacă nu vor fi dublate și în meciul cu Maroc, din runda secundă. Portugalia a salvat un punct cu Spania, dar și-ar complica existența serios dacă nu ar câștiga contra echipei africane. Însă și Marocul are probleme serioase: dacă va pierde și contra lusitanilor, șansele de calificare vor fi aproape nule, având în vedere eșecul dureros contra Iranului din minutul 95.

Cum Ronaldo e cel mai bun jucător de pe teren, are monopol asupra fazelor fixe și a penalty-urilor portugheze, cota de 1,80 din oferta BetArena pentru ca jucătorul lui Real Madrid să înscrie oricând pare una valoroasă. La fel și cea de 2,15 oferită pentru cel puțin trei goluri în meci. Apărarea portugheză a suferit teribil în meciul cu Spania și chiar dacă adversarii nu mai sunt la fel de puternici, cuplul de fundași centrali format din Pepe și Fonte pare perimat și mult prea lent.

Iran – Spania: în așteptarea reacției spaniolilor

www.betarena.ro

Puțini se așteptau ca Iran să fie lidera grupei B după prima etapă, mai ales că naționala lui Carlos Queiroz nu era deloc favorită contra Marocului. Un autogol în minutul 95, iar acum iranienii pot pune presiune majoră pe Spania dacă ”Furia Roja” nu va câștiga meciul direct. Problema Spaniei nu e neapărat Iranul, ci tactica pe care Queiroz o folosește la națională. Apărare ermetică, pe două linii, care ar pune probleme oricărei echipe, la fel cum a făcut-o în urmă cu patru ani, contra Argentinei, când Messi a adus golul victoriei în minutul 91.

Așadar, probabil că nu vom vedea o ploaie de goluri la Kazan, iar cota de ”sub 2,5 goluri”, 2,00, pare extrem de interesantă din oferta BetArena. Cu arbitrul uruguayan Cunha la centru, șansele să fie arătate cel puțin patru cartonașe sunt mari, centralul sud-american fiind cel care a acordat primul penalty cu VAR din istoria Cupei Mondiale, arătând, totodată, și patru cartonașe galbene în partida dintre Franța și Australia. Pentru acest pariu, cota e de 2,25 la BetArena, tentantă și având în vedere că Iranul va fi dominată clar.

Uruguay – Arabia Saudită: defilează și sud-americanii?

www.betarena.ro

Arabia Saudită a fost, cu siguranță, cea mai slabă echipă din prima etapă a grupelor. Nu victoria clară a Rusiei, scor 5-0, a fost neapărat problema pentru echipa spaniolului Juan Pizzi, ci maniera în care saudiții s-au prezentat. Lipsiți de orice coordonare tactică în defensivă, fără zvâc, și cu cei mai buni jucători în vădită lipsă de formă după ce au fost trimiși în primele două ligi spaniole să evolueze înaintea Cupei Mondiale. Neadaptați la viața din Spania, cei nouă jucători împrumutați la Villarreal, Levante, Rayo Vallecano sau nou-promovata Valladolid, nu au strâns 100 de minute împreună.

Astfel că e greu de crezut că va exista un comeback în fața Uruguayului. Cu o victorie, naționala sud-americană își poate asigura, în mare măsură, calificarea, știind de ce rezultat are nevoie după meciul Rusia-Egipt de marți. Astfel că un pariu cu cel puțin trei goluri marcate de uruguayeni, la cota 1,85 în oferta BetArena pare tentant. La fel și handicapul pe cornere, unde cota ca Uruguay să aibă cel puțin cinci cornere peste Arabia Saudită este de 1,85 la BetArena. În primul meci, sud-americanii au câștigat duelul cu Egipt cu 5-0 la acest capitol, golul lui Gimenez venind tot din fază fixă. Saudiții au pierdut cu 6-2 bătălia cornerelor cu Rusia.