Pariuri sportive

PariuriX.com pune la bătaie 4 Tablete SAMSUNG Galaxy în luna Noiembrie!

Vrei să le arăţi tuturor că eşti un parior de succes sau pur şi simplu vrei să-ţi încerci norocul în cadrul concursului „Jurnalul Săptămânii” pentru a avea posibilitatea de a pune...
02.11.2017 | 22:50
PariuriXcom pune la bataie 4 Tablete SAMSUNG Galaxy in luna Noiembrie

Vrei să le arăţi tuturor că eşti un parior de succes sau pur şi simplu vrei să-ţi încerci norocul în cadrul concursului „Jurnalul Săptămânii” pentru a avea posibilitatea de a pune mână pe una dintre cele 4 tablete SAMSUNG Galaxy? Ei bine, comunitatea pariorilor din România organizează un concurs în luna Noiembrie a acestui an, la care au acces toate persoanele domiciliate la noi în ţară care au împlinit vârsta de 18 ani – Mai jos găseşti instrucţiuni pentru a te înscrie chiar astăzi în concurs:
1. Înregistrează-te pe site-ul PariuriX.com (în cazul în care nu ai deja cont) şi publică un mesaj sau un comentariu pentru a avea contul activ;
2. Citeşte regulamentul concursului „Jurnalul Săptămânii” şi deschide-ţi un jurnal de pariuri pe forumul de discuţii conform indicaţiilor;
3. Înscrie-te în concurs publicând un mesaj în care să confirmi participarea şi să specifici link-ul către jurnalul în care vei publica predicţiile.

Fanatik - Concurs Tableta (1) (1)

Pe scurt, este vorba despre 4 săptămâni în care scorul se resetează odată la 7 zile, astfel încât fiecare participant are şansa de a câştiga una dintre cele 4 tablete Samsung Galaxy Tab E T560. Pentru a putea fi luat în calcul, va trebui să postezi câte o predicţie în cel puţin 5 dintre cele 7 zile ale fiecărei săptămâni de concurs, care să aibă o cotă cuprinsă între 1.50 şi 2.50 şi să fie însoţită de o captură de ecran cu cota respectivă de pe site-ul unuia dintre sponsori.
Sponsorii acestui concurs sunt agenţiile de pariuri online de top licenţiate în România la ONJN şi recomandate de echipe specialiştilor PariuriX.com, şi anume: Sportingbet, Betano, Unibet şi Betfair Netbet.
Asigură-te că nu joci ponturi cu returnare parţială sau totală de miză, că publici pronosticurile cu cel puţin 6 ore înainte de începerea lor, că vei calcula şi că vei publica de fiecare dată bilanţul corect pronosticurilor furnizate.
Pariorul care va avea cel mai mare profit la finele fiecărei săptămâni de concurs va intra în posesia unei tablete. Este atât de simplu!

Fanatik - Concurs Tableta (1) (1)

Pe lângă faptul că nu ai nimic de pierdut şi numai de câştigat, acest concurs te poate ajuta să-ţi formezi un stil sănătos de a paria, care te poate ajuta să-ţi rotunjeşti veniturile pe termen lung. Jurnalul îl poţi păstră şi după încheierea concursului, iar acolo vei avea ocazia să primeşte indicaţii, sfaturi şi păreri de la specialişti şi de la alţi pariori experimentaţi. Nu ezita să-ţi deschizi şi alte jurnale pentru a împărtăşi sistemele jucate şi cu ceilalţi pariori! Totodată, forumul de discuţii PariuriX.com reprezintă o sursă bună de inspiraţie pentru jucători, care pot urmări cele mai de succes strategii inventate de pariorii români, cum ar fi „Strategia MUG” sau „Minutul Următorului Gol” – o creaţie a experimentatului membru al comunităţii PariuriX.com, Petre Mihai.
Mult succes!
PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!