News

Parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizaţii pentru lupta împotriva coronavirusului. Marcel Ciolacu: “Toţi am înţeles că trebuie să fim solidari”

25.03.2020 | 11:05
Parlamentarii PSD vor dona 50 din indemnizatii pentru lupta impotriva coronavirusului Marcel Ciolacu Toti am inteles ca trebuie sa fim solidari
ADVERTISEMENT

PSD a hotărât miercuri, 25 martie, de Buna Vestire, ca 50% din indemizaţiile tuturor parlamentarilor partidului să fie donate pentru combatrea epidemiei de coronavisus care a pus stăpînire pe ţara noastră. Banii vor fi folosiţi pentru cumpărarea de echipamente medicale de maximă necesitate în plină epidemie de COVID-19.

Parlamentarii PSD donează 50% din indemnizaţii pentru lupta împotriva coronavirusului

Parlamentarii PSD vor dona jumătate din indemnizaţiile lor  pentru sprijinirea sistemului sanitar în achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate, în plină epidemie de coronavirus. Anunţul a fost făcut de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, într-o declarație video transmisă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Astăzi, de Buna Vestire am dori să ne gândim la toţi aceia care luptă pentru sănătatea românilor. Vreau să-i felicit pe poliţişti, pentru că astăzi este ziua lor.

Declarație de presă susținută de președintele interimar al #PSD Marcel Ciolacu, după videoconferința cu județele, la sediul PSD

Posted by Partidul Social Democrat on Wednesday, March 25, 2020

Marcel Ciolacu: “Toţi am înţeles că trebuie să fim solidari”

Vreau să le transmit mesaje de susţinere tuturor medicilor, asistentelor, personalului sanitar care sunt la datorie şi salvează vieţi. De asemenea, vreau să îi amintesc şi pe cei care lucrează în magazine în această perioadă“, a spus Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, în deschiderea mesajului.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a spus că PSD a înţeles prin momentele în care trecem şi că în aceste timpuri trebuie să fim solidari.

Mă bucur că toţi colegii mei au înţeles că trebuie să fim solidari. Toţi colegii mei au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a spijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate“, a precizat Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Preşedintele interimar al PSD a declarat că Guvernul nu a luat măsuri necesare pentru combaterea epidemiei de coronavirus din ţara noastră.

Singurul ajutor pe care Guvernul l-a acordat în majoritatea judeţelor s-a rezumat la 50 de costume de protecţie şi 200 de măşti de protecţie pentru medici, necesarul pentru o zi. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus.

ADVERTISEMENT

Sunt judeţe în care au ieşit oameni din carantină şi nu au fost testaţi. Este foarte grav. Fac apel către guvern şi preşedintele Iohannis, din partea tuturor primarilor şi preşedinţilor de Consilii Judeţene, să trimită teste către spitale“, a mai spus Mardcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT