News

Parlamentul European, mesaj inedit de Paște: “Fie ca…toți românii să meargă la vot la alegerile europarlamentare”

28.04.2019 | 15:36
Parlamentul European mesaj inedit de Paste Fie catoti romanii sa mearga la vot la alegerile europarlamentare

Parlamentul European nu a lipsit din lista urărilor de Paște. Mesajul pentru români a fost desigur, legat și de alegerile europarlamentare care urmează. Urarea Biroului de Informare a PE de Paști este ca toți cetățenii români să meargă la votul pentru alegerile europene care vor fi în cursul zilei de 26 mai.

Ce mesaj a transmis Parlamentul European de Paște?

Parlamentul European a preluat formula standard a românilor pentru urărea de Paște și a înfăptuit un mesaj prin care îi și îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot la alegerile europene.  „Fie ca… toţi românii să meargă la votul pentru Alegerile Europene, pe 26 mai!

#dedataastavotez #alegeriUE2019 #EP2019 #AlegeriEuroparlamentare #Europarlamentare2019”, a transmis Biroului de informare al Parlamentului European duminică pe o rețea de socializare. De asemenea, urările pentru Ziua sfântă a Învierii nu au lipsit din din partea Serviciului Român de Informații. “Fiți buni!”, au scris aceștia cititorilor de pe rețelele oficiale de socializare ale SRI.

Parlamentul European, mesaj de Paște pentru români
Parlamentul European, mesaj de Paște pentru români

“Binecuvântare, încredere şi speranţă”

O urare mult așteptată de români a fost și cea a Vioricăi Dăncilă. Premierul României a decis să le ureze oamenilor sănătate, binecuvântare și momente frumoase alături de familie. „Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere şi speranţă, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni şi ne dau şansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta.

Românilor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sănătate, să se bucure de armonia şi emoţia momentelor petrecute cu cei dragi, iar Lumina Sfântă să ne arate calea către ceea ce ne uneşte”, a scris aceasta în mesajul de Paște, publicat pe pagina Guvernului.  În încheire, Viorica Dăncilă le-a urat românilor „Paşte fericit tuturor românilor, din ţară şi din toate colţurile lumii!”