Parlamentul României a rămas fără curent electric

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 15:00
Parlamentul României a rămas fără curent electric

Parlamentul Romaniei a ramas fara curent electric. Nu exista persoane blocate in lifturi. Niciunul din cele 22 de lifturi nu functioneaza, aceasta fiind cea mai mare avarie din ultimii 26 de ani.

In cel mult o ora avaria s-a rezolvat. Pompierii sustin ca nu exista motive de panicaDoua transformatoare au cazut in Palatul Parlamentului, mai multa fire arzand. In subsol au luat foc mai multe cabluri, iar pompierii au coborat la trei metri sub pamant unde a avut loc incendiul. Cei din Casa Poporului nu inteleg de ce a aparut caderea de tensiune, caci pe perioada verii, desi parlamentarii sunt in vacanta, exista functionari care muncesc.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×