Fotbal international

Parma a decis ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă: ”Direcţia noastră va fi clară”

30.04.2021 | 10:45
Parma a decis ce se va intampla cu Dennis Man si Valentin Mihaila Directia noastra va fi clara
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Parma au decis ca jucătorii importanți, printre care și românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, să rămână în continuare la echipă, chiar dacă la finalul actulului sezon formația va retrograda în Serie B.

Cei doi internaționali români au  oferte de la câteva formații de top din Italia, însă se pare că patronul american Kyle Krausevrea să-i păstreze și să forțeze o revenire imediată în Serie A.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, fostul jucător de la FCSB s-a accidentat în partida cu Crotone și a devenit  indisponibil pentru restul sezonului.

Dennis Man și Valentin Mihăilă rămân la Parma și în Serie B

Noul director sportiv al Parmei, Javier Ribalta, a fost prezentat oficial într-o conferință de presă și a anunțat că indiferent dacă echipa va retrograda sau nu jucătorii importanță nu vor putea pleca fără acordul clubului, încercând să pună capăt speculațiilor care îi dădeau plecați pe Dennis Man și Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

”Direcţia noastră va fi clară, indiferent de liga în care jucăm. Nu jucătorii decid dacă pleacă sau nu, ci clubul. Există contracte, indiferent de divizie. Retrogradarea nu schimbă prea mult proiectul nostru. Nu vom fi genul de club de la care jucătorii pot pleca oricând vor ei”, a declarat oficialul Parmei.

”Aici vom respecta contractele şi vom face evaluările necesare, însă liga în care jucăm nu ne va afecta planurile pe termen lung. Toate echipele au jucători tineri şi jucători mai experimentaţi. Nu cred că problemele noastre sunt cauzate de jucătorii tineri”, a mai spus Ribalta, conform site-ului parmalive.com.

ADVERTISEMENT

Mai ajunge Răzvan Lucescu la Parma?

”Vreau să iau doar lucrurile pozitive din acest sezon. Am văzut multe meciuri în care Parma conducea cu 2-0 şi nu reuşea să câştige, prea multe! Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar sigur nu e normal”, a încheiat noul director sportiv.

În ultima perioadă s-a scris tot mai mult că patronul american Kyle Krause se pregătește să-l demită pe antrenorul Roberto D’Aversa, iar unul dintre principalii favoriți la preluarea echipei este Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a afirmat că nu a avut  niciun contact cu vreun angajat al clubului parmegian, dar a precizat că visul oricărui antrenor este să ajungă în Italia, deoarece acolo există cea mai bună pregătire.

ADVERTISEMENT