Sport

Parma a luat decizia finală în cazul lui Dennis Man! Ce se întâmplă cu internaționalul român

Presa italiană anunță decizia pe care conducătorii Parmei au luat-o în privința viitorului lui Dennis Man (23 de ani), despre care, în ultima perioadă, s-a vorbit că va pleca la altă echipă.
27.01.2022 | 10:39
Parma a luat decizia finala in cazul lui Dennis Man Ce se intampla cu internationalul roman
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, s-a vehiculat faptul Dennis Man este dorit la Sampdoria de Roberto D`Aversa, antrenorul care l-a adus pe internaționalul român la Parma.

Însă, odată cu demiterea lui D`Aversa de la Sampdoria, interesul echipei din Serie A, pentru Dennis Man, a dispărut.

ADVERTISEMENT

Parma a luat decizia finală în cazul lui Dennis Man

Potrivit celor de la sportparma.com, conducătorii Parmei au decis să-i mai dea o șansă lui Dennis Man, astfel că șansele ca acesta să părăsească formația italiană, în această iarnă, sunt minime.

Giuseppe Iachini, antrenorul Parmei, consideră că Dennis Man este un fotbalist valoros, care ar putea ajuta echipa în partea secundă de campionat.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia notează că totul depinde de Dennis, dacă va dori să dea totul pentru a rămâne la Parma și să devină titular.

În ultima partidă de campionat, Parma a fost învinsă de Frosinone, scor 0-1. Dennis Man a prins doar trei minute, fiind introdus în minutul 88.

ADVERTISEMENT

Recent, s-a vorbit despre faptul că mai multe echipe din Turcia, cum ar fi Trabzonspor, Galatasaray sau Fenerbahce, îl doresc pe internaționalul român, însă ofertele nu i-au mulțumit pe cei de la Parma.

Dennis Man a fost transferat de Parma, în ianuarie 2021, de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația din Italia.

ADVERTISEMENT

Parma, parcurs slab în Serie B

Deși Parma își dorește să revină cât mai repede în primul eșalon din Italia, trupa lui Giuseppe Iachini are un parcurs slab în Serie B. Aceasta se află pe locul 13, cu 23 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

În următoarea partidă din campionat, Parma o va întâlni, acasă, pe Crotone, echipă la care evoluează doi români: Vasile Mogoș și Ionuț Nedelcearu. Meciul va avea loc duminică, de la ora 15:30.

  • 8 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 2 goluri a dat Dennis Man în 12 partide bifate pentru Parma, în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: