Fotbal international

Parma a știut de problemele medicale ale lui Valentin Mihăilă: „Se vorbesc aiureli”

11.11.2020 | 15:04
Parma a stiut de problemele medicale ale lui Valentin Mihaila Se vorbesc aiureli
ADVERTISEMENT

Parma l-a achiziționat pe Valentin Mihăilă și a știut de problemele medicale pe care le are. Afirmația a fost făcută de Silviu Bogdan, fostul manager al centrului de copii și juniori al Universității Craiova și omul care l-a descoperit pe jucătorul de 20 de ani.

Extrema nu a apucat să debuteze pentru italieni, fiind în recuperare, însă momentul nu va mai fi întârziat prea mult timp. Parma a plătit o sumă impresionantă de bani pentru Mihăilă și abia așteaptă să-l vadă în teren.

ADVERTISEMENT

Craiova a reușit să îi prelungească contractul și lui Ștefan Baiaram, fotbalist care îi poate călca pe urme lui Valentin Mihăilă. În vârstă de 17 ani, acesta este deja un titular în echipa „alb-albaștrilor”.

Problemele medicale ale lui Mihăilă erau cunoscute de cei de la Parma. Silviu Bogdan: „Se vorbesc tot felul de aiureli”

Au apărut mai multe opinii conform cărora Parma nu ar fi știu de problemele medicale prin care trece Valentin Mihăilă. Acesta se confruntă cu o pubalgie, însă este pe drumul cel bun și ar putea debuta în curând pentru noua sa formație, Parma.

ADVERTISEMENT

„Dacă Dumnezeu îl va ajuta să fie sănătos, Mihăila va debuta în curând la Parma. Nu pot să spun o dată fixă, dar este posibil orice. Au grijă de el, iar copilul va reuși acolo. Trebuie să se recupereze,” a declarat Silviu Bogdan la Oltenia TV. Fostul manager al centrului de copii și juniori al Științei a dezvăluit că italienii știau de această pubalgie:

„Se vorbesc tot felul de aiureli. Clubul Universitatea Craiova a fost foarte corect. Atunci când Vali a venit din Germania, li s-au pus celor de la Parma la dispoziție toate informațiile necesare despre starea sa medicală, despre pubalgie. S-au pus toate hârtiile pe masă, iar Parma a spus că îl vor recupera. Chiar dacă are această problemă, italienii l-au dorit atât de mult, încât au plătit o sumă atât de mare de bani și nu a fost nicio păcăleală. A fost totul la vedere. Cine vorbește..vorbește prostii”, a adăugat Bogdan.

ADVERTISEMENT
  • 8,5 milioane de euro a plătit Parma pentru transferul lui Valentin Mihăilă
  • 20 de ani are fostul jucător al Universității Craiova

Craiova și-a asigurat viitorul prin prelungirea contractului lui Ștefan Baiaram

Ștefan Baiaram, 17 ani, poate fi un viitor produs de export al Universității Craiova. Oltenii i-au prelungit contractul până în anul 2026, iar Silviu Bogdan a spus că niciodată nu și-a dorit să plece din Bănie:

ADVERTISEMENT

„Fane este ceva special pentru mine și familia mea. E la sufletul nostru. Faptul că a semnat cu Universitatea este un vis împlinit. M-am sfătuit cu el. Și-a dorit foarte mult să semneze prelungirea, niciodată nu a vrut să plece. Visul lui e să joace și să facă performanță cu Universitatea Craiova.”

A fost un moment critic pentru Universitatea Craiova. Clubul l-ar fi putut pierde din cauza salariului mic pe care tânărul jucător îl primea. Totuși, acționarul Mihai Rotaru a luat decizia de-ai prelungi contractul și de a-i oferi mult mai mulți bani fotbalistului care este deja un titular cert la doar 17 ani.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 3,60 este cota pentru “2 pauză/2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT