Sport

Parma, anunț oficial în privința lui Man și Mihăilă: „Avem două extreme foarte bune”

Man și Mihăilă vor lupta pentru promovarea în Seria A, alături de Parma. Oficialii clubului nu vor să-i vândă în această vară.
23.06.2021 | 18:40
Parma anunt oficial in privinta lui Man si Mihaila Avem doua extreme foarte bune
ADVERTISEMENT

Deși au circulat numeroase zvonuri privind plecarea în actuala perioadă de mercato, Parma nu are de gând să-i cedeze pe Dennis Man și Valentin Mihăilă. Ba chiar dă asigurări că aceștia vor contribui decisiv la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului italian după un singur sezon în Serie B.

Cu acești jucători putem marca multe goluri și nu cred că e urgent să aducem un alt atacant. Dacă vor exista plecări, ne vom întări lotul, dar nu cred că se va întâmpla asta”, susține Javier Ribalta, directorul tehnic al „cruciaților”.

ADVERTISEMENT

Două goluri și un assist a reușit Man în stagiunea recent încheiată, în timp ce Mihăilă a bifat 17 meciuri și a înscris de patru ori, furnizându-le colegilor două pase decisive.

Parma nu concepe să se despartă de Man și Mihăilă

Nu e o prioritate să transferăm un atacant, pentru că avem deja două vârfuri puternice (n.r – Cornelius și Inglese). Avem și două extreme foarte bune, pe Man și Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Cu acești jucători putem marca multe goluri și nu cred că e urgent să aducem un alt atacant. Dacă vor exista plecări, ne vom întări lotul. Acum, avem un lot aproape complet. Cred că am avut parte de un sezon cu ghinion din mai multe motive.

Văd multă calitate în acest lot și cred că putem obține rezultate bune. Vor mai veni jucători, alții vor pleca, dar acum nu văd nicio urgență. Man și Mihăilă rămân, la fel cum se va întâmpla și cu ceilalți jucători pe care îi dorim.

ADVERTISEMENT

Însă este clar că în care un jucător primește o ofertă și nu își dorește să mai rămână, vom studia variantele. Sincer, nu cred că se va întâmpla asta”, a declarat Javier Ribalta pentru Parma Live.

Bergodi, impresionat de cei doi români: „Cred că vor rămâne titulari incontestabili”

În altă ordine de idei, Cristiano Bergodi îi sfătuiește pe Dennis Man și Valentin Mihăilă să rămână la Parma, chiar dacă vor juca în Serie B. Asta pentru că evoluțiile din sezonul trecut le-au asigurat, cel mai probabil, câte un loc în primul „11” gândit de noul antrenor, Enzo Maresca.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile au fost foarte bune. Au avut mai mult timp să se adapteze. Când a venit Dennis Man la Parma erau încântați jucătorii și ziariștii de ceea ce s-a scris despre el și despre Valentin.

Pe Valentin l-am antrenat la Craiova, poate face diferența, e un jucător excepțional. Acolo e un proiect cu tineri, nu cred că vor pleca. Acum a ajuns și Buffon. Eu cred că Parma pleacă cu prima șansă pentru a câștiga liga a doua.

E un campionat puternic. Cred că Mihăilă și Man vor rămâne la Parma titulari incontestabili și vor face un campionat frumos. E foarte important pentru ei”, a explicat Bergodi.

ADVERTISEMENT