Fotbal international

Juventus câştigă şi pe terenul Parmei, dar Ronaldo nu a spart gheaţa. Vidoe

01.09.2018 | 21:43
Juventus castiga si pe terenul Parmei dar Ronaldo nu a spart gheata Vidoe

Meciul Parma – Juventus se joacă sâmbătă, 1 septembrie, în etapa a 3-a din Serie A, de la ora 21:30. Partida se vede live stream pe Digisport 3. Transmisiunea online va începe la ora 21.30. FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze, cu VIDEO din meci, iar dacă doriţi să vizionaţi live stream Real Parma – Juventus, o puteţi face online de pe telefonul sau laptopul dvoastră, accesând acest LINK. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:25: Juventus s-a impus cu 2-1 în duelul cu Parma din etapa a 3-a din Serie A, într-o nouă partidă în care Ronaldo s-a zbătut pe durata celor 90 de minute, însă fără efect pe tabela de marcaj.


Parma – Juventus 1-2 ( Gervinho 33/ Madzukic 2, Matuidi 58




UPDATE: Echipele de start pentru duelul Parma – Juventus:

Parma (4-3-3): Sepe – Iacopini. B. Alves, Gagliolo, Gobbi- Rigoni, Stulac, Barilla – Di Gaudio, Inglese, Gervinho

Juventus (4-3-3): Szczesny -Cuadrado, Chiellini, Bonucci, Alex Sandro – Khedira, Pjanic, Matuidi – Bernardeschi (Dybala), Mandzukic, C. Ronaldo


Parma – Juventus live video pe Digi Sport 3

Parma a revenit în acest sezon în primul eşalon, o revenire însă cu multe controverse, aşa cum a fost şi căderea imperiului Parmalat al lui Calisto Tanzi, când Parma a ajuns până în a patra divizie, retrogradată disciplinar de Federaţie. Acum clubul are patron chinez şi promovarea a fost contestată vehement de Palermo, care susţine că partida din ultima rundă a sezonului trecut din Serie B, de la Spezia, câştigată de parmegiani şi care le-a consimţit promovarea directă, a fost trucată. În primele două etape din acest sezon Parma nu a obţinut vreo victorie, egal acasă, 2-2, cu Udinese, eşec cu 1-0 pe terenul lui SPAL Ferrara.

Juventus, marea favorită la titlu, are deja bifate primele două succese, avându-l acum în echipă şi pe starul portughez Cristiano Ronaldo. Însă succesul torinezilor, campionii ultimelor şapte ediţii consecutiv, în prima etapă, la Verona, împotriva lui Chievo, un 3-2 smuls în ultimele secvenţe ale jocului, a fost conturat foarte greu. În runda a doua Juventus a evoluat acasă şi a învins pe Lazio cu 2-0. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 3 de la ora 21:30.

Live stream Parma – Juventus. Cum mai poţi vedea meciul online

Este încă o oportunitate pentru starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, de a marca primul său gol în Italia. Primele două încercări au fost fără succes, iar în meciul cu Lazio Ronaldo a ratat o ocazie monumentală, cum rar i s-a întâmplat în carieră.Adus în vară de la Real Madrid pentru 105 milioane euro, Cristiano este aşteptat ca un adevărat Messia, să ajute Juventus să câştige Champions League, trofeul european la care lusitanul are lipici, ultimele trei ediţii revenind lui Real Madrid, cu un aport uriaş din partea lui CR7. În caz că nu puteţi vedea live online Parma – Juventus, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este să accesezi acest LINK. 

Echipele probabile pentru Parma – Juventus. Şapte absenţe la gazde

Parma, echipă pregătită de Roberto D’Aversa, are probleme mari de lot pentru acest meci. Calaio este suspendat, iar accidentaţi sunt şase jucători: Bastoni, Ciciretti, Dezi, Munari, Scozzarella şi Biabiany, patru dintre ei fiind importanţi. Massimiliano Allegri nu are nici o problemă de lot.

Parma (4-3-3): Sepe – Iacopini. B. Alves, Gagliolo, Gobbi- Rigoni, Stulac, Barilla – Di Gaudio, Inglese, Gervinho

Juventus (4-3-3): Szczesny – Cancelo, Chiellini, Bonucci, Alex Sandro – Khedira, Pjanic, Matuidi – Bernardeschi (Dybala), Mandzukic, C. Ronaldo

Parma – Juventus, etapa a 3-a în Serie A. Cote şi ponturi la pariuri

Juventus este superfavorită în deplasarea de la Parma, mai ales că vorbim totuşi de o nou promovată, care nu mai are nici un sfert din forţa vechii Parme. Doar 1,22 are la victorie echipa lui Cristiano Ronaldo. Egalul e cotat cu 6,20, iar o mare surpriză, succesul Parmei are cotă 16,00. O victorie la handicap de un gol pentru bianconeri are cotă 1,70, reprezentând parcă o cotă mai atractivă. Victorie pauză -final Juventus, deci 2 pauză, 2 final are 1,65. Un gol marcat de Cristiano Ronaldo e cotat binişor, la 1,70, asta pentru că portughezul nu a înscris încă în Italia.

Parma - Juventus Torino live stream Serie A etapa a 3-a. Juve are ultimele şapte titluri de campioană, Parma a revenit în Serie A după patru ani. În imagine grupul torinez
Parma – Juventus Torino live stream Serie A etapa a 3-a. Juve are ultimele şapte titluri de campioană

Bilanţul meciurilor directe jucate la Parma, 22 la număr, poate induce serios în eroare, pentru că este foarte echilibrat, dar el a fost ţinut aşa de marea echipă a Parmei din anii 90-2000. Concret, gazdele au şase victorii, iar Juventus şapte, nouă jocuri fiind egal. Golaveraj 22-24. Ultimul meci în Serie A a fost pe 11 aprilie 2015, anul căderii parmegianilor în abisul diviziei D şi a însemnat o mare surpriză, 1-0 pentru gazde. Ultimul succes Juventus pe Enio Tardini datează din 2013, tot cu 1-0.