Sport

Parma le-a decis viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! Pentru ce sume pot pleca

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt considerați ”bijuteriile” Parmei, iar conducătorii clubului sunt deciși să-i păstreze și în Serie B.
04.07.2021 | 11:53
Parma lea decis viitorul lui Dennis Man si Valentin Mihaila Pentru ce sume pot pleca
ADVERTISEMENT

Cei doi români se află în atenția mai multor cluburi europene, Lazio încercând să-l aducă pe Mihăilă, care în sezonul precedent a marcat patru goluri și a dat trei pase decisive.

Și pentru Man a existat o ofertă clară din partea francezilor de la Rennes, dar Parma nici nu a dorit să înceapă negocierilor considerând că suma propusă este mult prea mică.

ADVERTISEMENT

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca la Parma și în Serie B

Conducătorii clubului Parma par hotărâți să nu-i vândă pe Dennis Man și Valentin Mihăilă în această vară, cei doi români fiind piesele grele ale echipei în încercarea de a reveni în Serie A după doar un an.

”Parma și-a blindat bijuteriile și amintește că Valentin Mihăilă și Dennis Man vor rămâne la club. În cazul în care nu vor exista oferte senzaționale, Enzo Maresca va începe echipa cu cei doi români.

ADVERTISEMENT

Dorința lor este să rămână la Parma cel puțin încă un an. Clubul se bazează pe ei, iar în spatele lor se află un proiect ambițios, care îi implică pe aceștia în mod direct”, a scris site-ul forzaparma.it.

Prețuri uriașe pentru transferurile românilor

Sursa citată dezvăluie că Parma a stabilit totuși sumele pentru care Man și Mihăilă ar putea fi cedați în această vară sunt. Fostului jucător de la FCSB i s-a stabilit un preț de 25.000.000 de euro, în timp ce pentru fotbal fotbalist de la U Craiova se cere 20.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Sunt sume foarte mari pentru doi jucători care au ajuns în Serie B, iar acest lucru arată că Parma își dorește cu orice preț ca Denis Man și Valentin Mihăilă să rămână la echipă și să pună umărul la întoarcerea în Serie A.

Această linie a fost trasată de patronul multimilionar al ”cruciaților, Kyle Krause. Americanul este foarte încântat de prestațiile avute de cei doi internaționali români și îi consideră vârfurile proiectului pe care l-a început la Parma.

ADVERTISEMENT

Parma pleacă în cantonament pe 9 iulie

În altă ordine de idei, Cristiano Bergodi îi sfătuiește pe Dennis Man și Valentin Mihăilă să rămână la Parma, chiar dacă vor juca în Serie B. Asta pentru că evoluțiile din sezonul trecut le-au asigurat, cel mai probabil, câte un loc în primul „11” gândit de noul antrenor, Enzo Maresca.

Conform ultimelor informații obținute de FANATIK, Mihăilă se află în aceste zile la Craiova, acolo unde urmează un program de recuperare la o clinică specializată, iar jucătorul italienilor nu mai simte dureri mari. Pe 9 iulie va pleca cu Parma în cantonament, iar acolo i se vor face mai multe teste, stabilind clar când ar putea să revină pe teren.

Din păcate, Dennis Man a fost și el accidentat în ultima parte a sezonului trecut și nu a mai putut evolua pentru Parma în ultimele jocuri din Seria A. Fostul fotbalist al FCSB-ului a bifat 14 partide, reușind să înscris de două ori și a pasat decisiv într-un singur joc.

ADVERTISEMENT