Fotbal international

Parma le-a hotărât soarta lui Man și Mihăilă. Ce se întâmplă cu românii după retrogradarea în Serie B

04.05.2021 | 09:57
Parma lea hotarat soarta lui Man si Mihaila Ce se intampla cu romanii dupa retrogradarea in Serie B
ADVERTISEMENT

Învinsă cu 1-0 de AC Torino, Parma a retrogradat în Serie B, iar oficialii ”cruciaților” au început deja să creioneze strategia pe termen scurt a clubului. Aceasta îi vizează și pe Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Cei doi internaționali români nu au evoluat la Torino, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă, iar Parma a arătat ca o echipă fără forță, fără viteză și fără inspirație în ofensivă.

ADVERTISEMENT

Trupa de pe „Ennio Tardini” a încheiat, la Torino, primul meci din ultimele 12 etape în care nu a reușit să marcheze vreun gol. Cu patru etape rămase din actuala stagiune, Parma este matematic retrogradată în Serie B.

Oficialii Parmei nu văd viitorul ”cruciaților” fără Dennis Man și Valentin Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă au devenit oameni importanți în formula de joc a Parmei. Până să se accidenteze, în meciul cu Crotone, din etapa precedentă, Man a fost titular în ultimele partide. Mihăilă a alternat evoluțiile entuziasmante cu cele mai puțin inspirate, dar este considerat un jucător de care Parma are nevoie în viitor.

ADVERTISEMENT

A confirmat-o directorul sportiv al ”cruciaților”, Marcello Carli, care a explicat într-o intervenție la Parma Live ce planuri are clubul cu cei doi jucători români.

”Viitorul lui D’Aversa (Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei – n.r.) va fi stabilit în zilele următoare, la fel și al meu. Un singur lucru este cert. Parma va încerca să revină în Serie A cu un nucleu tânăr. Toți acești fotbaliști, de la Man la Mihăilă sau Sohm, vor rămâne. Apoi vom decide cine mai stă și cine pleacă. Avem un lot puternic, iar cei mai buni vor rămâne alături de noi”, a declarat Carli, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Ce echipe îi monitorizează pe Dennis Man și pe Valentin Mihăilă

Transferul în Italia, la Parma, a făcut ca cei doi fotbaliști să intre pe radarul unor cluburi importante atât din Peninsulă, cât și din Europa. Dennis Man este dorit de Fiorentina și Napoli, clubul de sub Vezuviu arătând interes și pentru celălalt atacant român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă.

Deocamdată cei doi internaționali sunt accidenați și nu se știe dacă vor mai juca până la finalul acestui sezon, din care au mai rămas doar patru etape.

ADVERTISEMENT

Ultimul club înscris pe lista celor care l-ar achiziționa imediat pe Dennis Man este Trabzonspor. Multipla campioană a Turciei este pe poziția a 4-a în clasamentul Superligii și va evolua în sezonul viitor în cupele europene.

ADVERTISEMENT