Sport

Parma a primit o ofertă fabuloasă pentru Valentin Mihăilă: „Le-am spus să facă o opțiune obligatorie”

Giovani Becali a dezvăluit că Parma a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro din partea celor de la Sassuolo pentru transferul mijlocașului român, Valentin Mihăilă.
16.01.2022 | 16:49
Parma a primit o oferta fabuloasa pentru Valentin Mihaila Leam spus sa faca o optiune obligatorie
ADVERTISEMENT

Parma a refuzat o ofertă excelentă pentru Valentin Mihăilă, iar Dennis Man va rămâne și el la „cruciați”, deși Trabzonspor, Galatasaray și Sampdoria au fost interesate de serviciile sale.

Giovani Becali a dezvăluit culisele transferului lui Mihăilă, însă noul antrenor al Parmei consideră că fostul jucător al Universității Craiova este un jucător de bază al echipei și s-a opus mutării.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a fost aproape de un transfer la Sassuolo: „Împrumut pe șase luni și opțiune de 12 milioane de euro”

Valentin Mihăilă a fost aproape să revină în această iarnă în Serie A, Sassuolo dorind să îl împrumute până la finalul sezonului cu opțiune de cumpărare.

,,Mihăilă, vă spun sincer, a fost curtat de Sassuolo. Împrumutat pe șase luni și opțiune de 12 milioane (n.r.- de euro). Atât plătea dacă le (n.r.- cei de la Sassuolo) convenea cum joacă. Nu!”.

ADVERTISEMENT

Parma a refuzat oferta deoarece Mihăilă este o piesă de bază în sistemul 3-5-2 pe care antrenorul Iachini vrea să îl folosească: „Parma a zis nu pentru că Mihăilă s-ar putea să joace în sistemul lui Iachini, 3-5-2”.

De altfel, Dennis Man ar urma să aibă un rol mai defensiv în noul sistem și să fie mai degrabă fundaș de bandă: „Iar Dennis (n.r.- Man) ar trebui să fie un fundaș stânga mai ofensiv. De asta spunem că Parma poate să-l lase să plece împrumut”.

ADVERTISEMENT

Giovani Becali, despre Man și Mihăilă: „Iachini mi-a vorbit extraordinar de amândoi”

Fostul impresar a dezvăluit că în viziunea antrenorului italian, Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt cei mai importanți jucători de la Parma: „Iachini mi-a vorbit extraordinar de amândoi: ‘Ei și cu un spaniol adus de la Sevilla sunt cei mai importanți jucători de la Parma, dar cred în sistemul ăsta”.

Giovani Becali e de părere că Dennis Man va fi o schimbare destul de importantă: „Pentru Dennis va fi mai puțin spațiu’. Mihăilă ar intra în acest sistem, lângă un atacant”.

ADVERTISEMENT

Ioan Becali a încercat să medieze negocierile și a propus ca variantă de transfer celor de la Parma opțiune definitivă de transfer, însă Sassuolo a refuzat fiind vorba de o sumă mare.

„Parma a dat nouă milioane și Sassuolo plătea 12. Le-am spus să facă o opțiune obligatorie, dar au spus că sunt bani prea mulți”, a declarat Giovanni Becali, pentru Digisport.

Dennis Man rămâne și el la Parma

Mauro Pederzoli, directorul sportiv al celor de la Parma a pus capăt zvonurilor și a anunțat că Dennis Man va juca în tricoul „cruciaților” cel puțin până în vară și a negat că ar exista o nemulțumire cu privire la evoluțiile sale.

„Este un jucător important, cu mult talent și calitate. Suntem fericiți să îl avem. În această perioadă are niște dificultăți, dar are calitățile pentru a face diferența la Parma.

Se antrenează în fiecare zi cu mare intensitate și este un jucător important pentru echipă. Nu suntem nemulțumiți de Dennis. Dacă va primi oferte, le vom evalua, ca pentru toată lumea”, a declarat oficialul conform sportparma.com.

ADVERTISEMENT