Sporturi

Partenera de dublu a Simonei Halep la Rogers Cup extrem de fericită: “Am rămas fără cuvinte!”

Autori: Silviu Ghering, Sorin Dumitrescu | 06.08.2019 | 08:39
Simona Halep Rogers Cup. Este primul turneu la care participă după câştigarea Wimbledon şi va juca inclusiv proba de dublu

Simona Halep a decis ca la Rogers Cup, turneul Premium care are loc la Toronto în aceste zile, să participe şi în competiţia de dublu. Unde şi-a ales o partneră absolut surprinzătoare, o tânără jucătoare în vârstă de numai 16 ani, din Canada, Leylah Fernandez. Din păcate, încă din primul tur Halep şi Fernandez vor avea în faţă un cuplu foarte experimentat, alcătuit din două jucătoare germane: Nicole Melichar şi Kveta Peschke, care sunt mari favorite să meargă mai departe în competiţie.

  Partenera de dublu a Simonei Halep la Rogers Cup, extrem de fericită

Vestea că va avea ocazia să joace alături de Simona Halep a entuziasmat-o peste măsură pe Leylah Fernandez, care nu şi-ar fi închipuit vreodată că românca o va alege tocmai pe ea pentru a-i fi parteneră. Fernandez a declarat pentru Digi Sport extrem de emoţionată:

În timpul atrenamentului, directorul de la Tennis Canada a venit la mine şi mi-a spus că are veşti pentru mine. Credeam că îmi spune că ca nu voi putea juca la dublu, dar a spus . Am rămas fără cuvinte pentru câteva minute, dar am fost atât de fericită, am acceptat imediat“.

Simona Halep Rogers Cup. Ea este Leylah Fernandez, partenera de numai 16 ani a Simonei Halep la dublu

La simplu românca va juca direct în turul doi

Să am posibilitatea să joc alături de o mare campioană, a câştigat French Open, acum Wimbledon…este o mare oportunitate pentru mine să învăţ de la ea, să o întreb diverse şi doar să vorbesc cu ea. Este o jucătoare fabuloasă, munceşte mult, este o luptătoare. mă inspiră foarte mult când o văd jucând. Ne-am întâlnit ieri, mi-a vorbit foarte frumos, sunt foarte fericită că voi juca alături de ea“.

Deocamdată, Fernandez evoluează încă la nivel de turnee ITF, fiind considerată o speranţă pentru Canada, aşa cum este şi jucătoarea cu origini române Bianca Andreescu, revenită la Toronto în circuit după o perioadă nedorită de accidentare. În turneul de simplu Simona Halep a fost exceptată de la primul tur şi va intra în turul secund în turneu, urmând a avea ca prim adversar pe americanca Jennifer Brady, care şi ea a lăudat-o mult pe campioana de la Wimbledon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!