Parteneriat pe cinci ani Superbet – Academia Rapid: împreună renaştem tradiţia

Bucureşti, 19 septembrie, 2017 - Superbet revine în familia rapidistă şi continuă să susţină tradiţia şi performanţa sportivă. Compania a încheiat un parteneriat pe o durată de cinci ani cu Academia Rapid, club care evoluează în Liga IV-a.

"Suntem mândri că putem pune umărul la renaşterea unuia dinre cele mai importante branduri sportive româneşti şi că, alături de milioanele de microbişti din ţară, ducem tradiţia mai departe", a declarat Vlad Ardeleanu, director general Superbet România.

La nivelul Ligii a IV-a, parteneriatul Superbet-Academia Rapid este unic, ca durată şi valoare a contractului.

"Este un proiect care ne-a convins că poate deveni unul de referinţă pentru fotbalul românesc. Vom fi onoraţi să urcăm treptele performanţei sportive şi manageriale, alături de culorile alb-vişinii. Fotbalul românesc are nevoie de renaşterea giuleştenilor", a mai spus Ardeleanu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

acad1

De amintit că Superbet susţine performanţa în mai multe sporturi: este sponsor pentru singurul turneu de tenis masculin din România inclus în circuitul ATP - Sibiu Open, pentru vicecampioana României la baschet - Steaua CSM, pentru echipa de ciclism Dinamo BikeXpert şi pentru echipa care a dat golgheterul ediţiei trecute a Ligii I, Gaz Metan Mediaş.

Recent, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din România, a anunţat intrarea în ultima etapă a negocierilor pentru obţinerea licenţei de operare pariuri online în Gibraltar. Prin această licenţă, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale şi de Est care reuşeşte să intre în clubul select al operatorilor licenţiaţi din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supuşi celei mai stricte legislaţii din lume în materie de gambling online.

acad3

În contextul în care intenţionează să-şi dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet şi-a deschis deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să-şi crească numărul de angajaţi – de la 20 anul acesta până la 50 până la finalul anului viitor.
Până la sfârşitul acestui an, Superbet se va lansa şi pe piaţa online şi offline din Polonia. Pentru a-şi pregăti mutarea, compania românească a recrutat o întreagă echipă de manageri seniori de la un operator rival din Polonia. În Polonia, Superbet speră să deschidă 80 de agenţii până la sfârşitul anului, pentru ca până la Campionatul Mondial din 2018 să ajungă la 120 de locaţii. Pe lângă Polonia, Superbet vizează şi alte pieţe vecine (Cehia), dar şi vest-europene.
###
Despre Superbet
• Grupului Superbet are în prezent o reţea de peste 600 de agenţii offline şi peste 3.000 de angajaţi în birourile din România (piaţa unde îşi derulează cea mai mare parte a operaţiunilor), Serbia, Croaţia, Malta, Gibraltar, Polonia şi Marea Britanie.

Despre Academia Rapid
• Cu o tradiţie de 94 de ani şi milioane de simpatizanţi în ţară, Rapid Bucureşti este un punct de referinţă în peisajul fotbalului autohton, echipa din Grant remarcându-se atât prin performanţe sportive deosebite, cât şi prin pasiunea şi devotamentul suporterilor pentru culorile alb-vişinii.
• Academia Rapid este un proiect care îşi propune să readucă clubul de fotbal Rapid Bucureşti acolo unde îi este locul: în elita fotbalului românesc.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933