Sport

Partida CS Afumați – Rapid din Cupa României se va juca în Giulești. Cât costă biletele și când se pun în vânzare

Întâlnirea CS Afumați - Rapid, care contează pentru play-off-ul Cupei României, va avea loc pe stadionul Giulești, după o înțelegere între cele două cluburi.
21.09.2022 | 17:57
Partida CS Afumati  Rapid din Cupa Romaniei se va juca in Giulesti Cat costa biletele si cand se pun in vanzare
Întâlnirea CS Afumați - Rapid, care contează pentru play-off-ul Cupei României, va avea loc pe stadionul Giulești, după o înțelegere între cele două cluburi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Meciul a fost programat pentru miercuri, 28 septembrie, de la ora 21:30, urmând a fi transmis în direct de posturile care dețin drepturile de televizare, dar și pe FRF.tv

Stadionul Giulești, gazdă pentru meciul CS Afumați – Rapid din Cupa României

Oficialii clubului din SuperLiga au precizat că s-a ajuns la o înțelegere ca întâlnirea CS Afumați – Rapid, din play-off-ul Cupei României, să se joace în Giulești și, totodată, au anunțat prețurile biletelor care vor fi puse în vânzare începând de vineri, 23 septembrie.

ADVERTISEMENT

”Rapid și CS Afumați au ajuns la un acord conform căruia partida din play-off-ul Cupei României se va juca pe Stadionul Rapid – Giulești! Astfel, miercuri, 28 septembrie, de la 21:30, ne revedem în tribunele de #Acasa!

Abonamentele nu vor fi valabile pentru această partidă, iar biletele vor fi puse în vânzare vineri, la ora 14:00, online (pe www.entertix.ro). De marți, biletele vor fi disponibile la casa de bilete de la Giulești, după următorul program: marți (14:00 – 20:00), miercuri (15:00 – 22:00)”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a Rapidului.

ADVERTISEMENT

Biletelw pentru această partidă sunt cuprinse între 20 și 300 de lei. Tichetele, în funcție de zonă, au următoarele prețuri la această întâlnire:

  • Peluza Nord: 20 lei
  • Peluza Sud: 20 lei
  • Tribuna a II-a: 35 lei
  • Tribuna I: 40 lei
  • Tribuna 0: 50 lei
  • VIP: 100 lei
  • Lojă: 300 lei
ADVERTISEMENT

Se joacă în ziua când va fi judecat Săpunaru

Interesant este faptul că întâlnirea cu CS Afumați va avea loc în aceeași zi în care Comisia de Disciplină a FRF va analiza incidentele de la jocul FC U Craiova – Rapid în urma cărora Cristi Săpunaru ar putea primi o pedeapsă majoră.

Întrunită miercuri, Comisia a decis să amâne cazul o săptămână, motivând faptul că se dorește audierea celor implicați în acel scandal. Însă, o altă variantă ar fi că FRF nu își dorește un conflict cu fanii rapidiști la meciul naționalei cu Bosnia-Herțegovina, programat luni, 26 septembrie.

ADVERTISEMENT

În așteptarea deciziilor în plan sportiv din partea Comisiei de Disciplină a FRF, Ovidiu Todoran, zis ”Poștașu”, suporterul lui FC U Craiova care a intrat în conflict cu Săpunaru, a primit un an interdicție pe stadioane.

În schimb, liderul fanilor formației Rapid, Liviu Ungurean, cunoscut sub porecla ”Bocciu”, a anunțat că va da în judecată firma care a asigurat securitatea la stadionul din Târgu Jiu, dar și prezentatorii emisiunilor sportive.

ADVERTISEMENT