Fotbal intern

Partida dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi se va disputa la Voluntari! Federația a solicitat ajutorul roș albaștrilor

10.09.2018 | 18:58
Partida dintre FCSB si Dunarea Calarasi se va disputa la Voluntari Federatia a solicitat ajutorul ros albastrilor

Partida din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi se va disputa pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari! Astfel, în urma ultimelor jocuri şi a situaţiei precare a gazonului de pe Arena Nationala, FRF s-a adresat FCSB în vederea modificării locului de disputare a jocurilor din intervalul de timp rămas până la meciul România –  Serbia, programat în data de 14.10.2018 pe acest stadion.

În acest sens, clubul FCSB a făcut solicitarea de modificare a stadionului de disputare şi pentru partida din etapa a 11-a, FCSB – Concordia Chiajna. LPF a primit acordul clubului oaspete şi pentru această eventualitate.

Partida dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi se va disputa la Voluntari! Valeriu Argaseala,Ionel Lutu si Gigi Becali in meciul de fotbal duntre FCSB si FC Botosani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 2 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Partida din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi se va disputa pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari!

Partida dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi se va disputa la Voluntari!

Până la meciul cu Dunărea Călărași, programat la Voluntari, antrenorul FCSB-ului Nicolae Dică are și alte probleme pe cap. Tehnicianul se plânge de jucătorii lui despre care spune că nu sunt la fel de experimentaţi precum cei din lotul care bătea cu 6-0 pe Aalborg în turul I preliminar din Europa League.

Antrenorul “roş-albaştrilor” a făcut o comparaţie între loturile de atunci şi cel de acum şi spune că ar avea nevoie şi acum de jucători precum erau aceia, agresivi, însă anunţă că este decis să încerce şi el să implementeze actualului lot această calitate. Unibet pariuri sportive

Adio, Arena Națională! FCSB – Dunărea Călărași se dispută la Voluntari

A devenit oficială, așadar, decizia roș albaștrilor de a juca partida cu Dunărea Călărași la Voluntari pentru a proteja gazonul de pe Arena Națională. Până atunci, Nicolae Dică le solicită agresivitate elevilor săi pentru a fi siguri că nu le scapă titlul în acest sezon.

”Hai să facem o paralelă între echipa de acum și cea de atunci, care triumfa la Aalborg. Avem mijlocași dreapta pe Man și pe Teixeira, să zicem, da? Ei îl aveau pe Chipciu. Adică putem să comparăm agresivitatea lui Chipciu cu cea a lui Man sau Teixeira? Nu putem! Avem partea stângă, unde joacă Florinel Coman și uneori Tase (n.r. – Florin Tănase). Ceilalți îl aveau pe Tănase celălalt (n.r. – Cristi Tănase), care era agresiv, știa joculNoi avem jucători tineri, lipsiți de experiență. Așa sunt ei formați ca și oameni. În anumite momente au agresivitate, reușim uneori să deposedăm. Cu siguranță, aș avea nevoie de un plus de agresivitate în sens pozitiv. M-am gândit și eu la asta! Așa că antrenăm treaba asta și sper să reușesc să o implementez”, 

a declarat Nicolae Dică la un post de televiziune.

Partida dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi se va disputa la Voluntari! Harlem Gnohere se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal duntre FCSB si FC Botosani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 2 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Partida din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi se va disputa pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari!

FCSB își schimbă casa – joacă la Voluntari cu Dunărea Călărași

Până la meciul de la Voluntari, Nicolae Dică le-a transmis elevilor să repete agresivitatea echipei pe care FCSB o trimitea în teren pentru jocul cu Aalborg. Pe data de 18 septembrie 2014, FCSB reuşea scorul rundei din Europa, în faţa campioanei Danemarcei. Claudiu Keşeru juca pe atunci la “roş-albaştri” şi reuşea cel mai rapid hattrick din competiţie. Partida avea loc pe Arena Naţională, fără suporteri, din cauza unei suspendări primite de clubul lui Gigi Becali. Costel Gâlcă era tehnicianul echipei care reuşea această performanţă în startul stagiunii 2014 – 2015, care avea să însemne pentru el un an de excepţie, reuşin tripla istorică, după ce a câştigat cu FCSB toate cele treo trofee puse în joc în competiţia internă: campionatul din Liga 1 Betano, Cupa României şi Cupa Ligii. În acel an, “roş-albaştrii” luau pentru ultima dată trofeul de campioni, iar de atunci pierdeau la mustaţă titlul în faţa unor cluburi precum Astra Giurgiu, Viitorul Constanţa şi, acum, CFR Cluj.

 

Tags: