Premier League

Partida Manchester City – Arsenal a fost amânată din cauza coronavirusului! Mai mulți jucători ai londonezilor, plasați în carantină după ce au intrat în contact cu patronul lui Olympiakos

11.03.2020 | 07:42
Partida Manchester City  Arsenal a fost amanata din cauza coronavirusului Mai multi jucatori ai londonezilor plasati in carantina dupa ce au intrat in contact cu patronul lui Olympiakos
ADVERTISEMENT

Partida Manchester City – Arsenal, restanță din etapa a 28-a din Premier League și care ar fi trebuit să se joace în această seară de la ora 21:30, a fost amânată din cauza epidemiei de coronavirus.

Partida Manchester City – Arsenal a fost amânată din cauza coronavirusului

Întâlnirea Manchester City – Arsenal este prima din Premier League care a fost amânată din cauza epidemiei de coronavirus. Marea Britanie a anunțat până înj acest moment 382 de cazuri, dintre care șase persoane au decedat.

ADVERTISEMENT

Decizia de amânare a meciului s-a luat după ce mai mulți jucători și oameni din staf au intrat în contact cu Evangelos Marinakis, patronul clubului Olympiakos Pireu, care a fost depistat cu coronavirus.

”Niciunul dintre jucători nu prezintă simptome ale bolii”

”Tunarii” au anunțat pe site-ul oficial că jucătorii și membrii stafului care au intrat în contact cu Evangelos Marinakis la meciul Arsenal – Olympiakos, disputat la 27 februarie în manșa secundă a 16-imilor Europa League, vor fi plasați în carantină pentru 14 zile.

ADVERTISEMENT

”Niciunul dintre jucători sau din membrii stafului nu prezintă simptome ale bolii, dar, după recomandările guvernamentale, vor trebui să fie izolați în propriile locuințe în următoarele 14 zile, deoarece au avut contact cu Marinakis”, se arată în comunicatul clubului londonez.

”Biletele la meci vor fi valabile pentru atunci când acesta va fi reprogramat”

”Înțelegem pe deplin dezamăgirea suporterilor noștri, în special a celor care urmau să ne însoțească la Manchester. Biletele la meci vor fi valabile pentru atunci când acesta va fi reprogramat”, au mai anunțat londonezii.

ADVERTISEMENT

”În urma sfaturilor medicale, Arsenal și Manchester City consideră că este necesar să amâne meciul lor din această seară pentru a evalua pe deplin situația. Prin urmare, am fost de acord ca partida din această seară să fie reprogramată”, se scrie într-un comunicat al Premier League.

Guardiola a cerut suspendarea Premier League

În condițiile în care mai mulți jucători de la Arsenal vor intra în izolare timp de două săptămâni, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu celelalte meciuri pe care ar fi trebuit să le joace în acestă perioadă. ”Tunarii” ar trebui să întâlnească sîmbătă pe Brighton în campionat și la 22 martie pe Sheffield United în sferturile Cupei Angliei.

ADVERTISEMENT

Evangelos Marinakis, patronul de la Olympiakos și Nottingham, a dezvăluit că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. După acest anunț, Pep Guardiola și Nuno Espirito Santo, managerii de la Manchester City și Wolverhampton, au cerut suspendarea meciurilor din Premier League.

ADVERTISEMENT
Tags: