ADVERTISEMENT
Fotbal international

Partida România – Suedia, întreruptă pentru câteva minute din cauza torțelor. Imagini surprinse în tribune. VIDEO și FOTO

Autori: Adrian Baciu, Cristi Coste, Marian Popovici, Razvan Nicolae | 15.11.2019 | 22:16
Partida România-Suedia, întreruptă pentru câteva minute din cauza torțelor. Imagini surprinse în tribune. VIDEO și FOTO

Suporterii României au comis-o din nou la un meci al naționalei lui Cosmin Contra. Partida România – Suedia, contând pentru etapa a 9-a din Grupa F a preliminariilor EURO 2020, a fost întreruptă pentru câteva minute din cauza torțelor aruncate de fani. Din fericire, incidentele nu s-au intensificat, iar meciul s-a reluat în condiții normale.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 14 este cota pentru “2” la meciul Spania – România . Vezi aici toate cotele!

Partida România-Suedia, întreruptă câteva minute din cauza torțelor. FOTO Și VIDEO

Minutul 18 al meciului de pe Arena Națională dintre România și Suedia ne-a adus o imagine pe care am văzut-o în dese rânduri la meciurile tricolorilor din ultimii ani. Imediat după golul marcat de Berg pentru oaspeți, fanii români din tribune au început să arunce cu torțe. VEZI GALERIE FOTO

ADVERTISEMENT

Arbitrul partidei, Daniele Orsato, nu a stat pe gânduri și a oprit pentru câteva minute duelul din capitală, timp în care oficialii de pe Arena Națională au făcut apel la fani pentru a se calma.

Ulterior, suporterii tricolorilor s-au calmat, iar meciul s-a reluat după trei-patru minute de pauză. La ultimul meci jucat pe Arena Națională înainte de suspendare, cel cu Spania, fanii și-au dat din nou în petrec. În timpul partidei cu ibericii, doi fani au pătruns pe teren. Totodată, atât la meciul cu ibericii, cât și la cel cu Malta, de pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, au existat scandări xenofobe și au fost aruncate petarde pe teren.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!