Carousel hot news

Ultraşii români ANTI Steaua MERG la Belgrad! Fanii campioanei, acasă!

UPDATE, 3 august, ora 22:27 / PARTIZAN-STEAUA. Sîrbii au un stadion de 30.000 de locuri, care va fi luat cu asalt de fanii lui Partizan. Oficialii clubului gazdă erau dispuşi să le ofere şi...
04.08.2015 | 00:04
Ultraşii români ANTI Steaua MERG la Belgrad! Fanii campioanei, acasă!

UPDATE, 3 august, ora 22:27 / PARTIZAN-STEAUA. Sîrbii au un stadion de 30.000 de locuri, care va fi luat cu asalt de fanii lui Partizan. Oficialii clubului gazdă erau dispuşi să le ofere şi steliştilor o peluză a stadionului, însă cînd au luat legătura cu oficialii Stelei, răspunsul i-a surprins: “Nu venim cu nici o galerie. Nu vrem bilete la meci”, a fost anunţul echipei. 

Suporterii Stelei se ţin tare pe poziţii avînd în vedere problemele dintre Steaua şi CSA. Ei au promis că nu vor mai merge la stadion pînă cînd se va rezolva problema siglei şi a palmaresului. 

******************************************

PARTIZAN-STEAUA. Au mai rămas ceva mai mult de două zile pînă la meciul de la Belgrad, din manşa a doua din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Campionii României au de recuperat acel 1-1 de la Bucureşti, care îi face să plece cu a doua şansă în Serbia.

PARTIZAN-STEAUA. E puţin probabil ca Steaua să fie susţinută de mulţi fani la Belgrad, avînd în vedere că galeria Stelei nu mai vine la meciurile echipei de la începutul conflictului cu CSA. Totuşi, vor fi şi români la meci.

ULTIMA ORA!!! ANUNTUL UEFA DESPRE PARTIZAN-STEAUA!!!

PARTIZAN-STEAUA. Mai mult decît atît, surse din cadrul ultraşilor Craiovei au dezvăluit că există 15 fani ai oltenilor care şi-au luat bilet la meci şi vor face deplasarea la Belgrad. Totuşi, ei nu vor susţine pe Steaua, ci sînt acolo pentru a face galerie lui Partizan.

PARTIZAN-STEAUA. Mai mult, cei 15 suporteri vor merge înarmaţi cu bannere şi mesaje anti-Steaua. Unul dintre bannere are mesajul: “Nobody hates Steaua more than us” (Nimeni nu urăşte Steaua mai mult decît noi).

ACUM! REGHE A REVENIT IN TARA!!! NEGOCIERI INTENSE DE ULTIMA ORA CU O ECHIPA CARE SE BATE LA TITLU!! 

PARTIZAN-STEAUA. Meciul va începe miercuri de la ora 21:30 la Belgrad. În tur a fost 1-1 după golurile marcate de Vulicevic şi Varela.

Echipa care se impune la finalul acestei duble, se califică în play-off-ul Ligii Campionilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri