Fotbal intern

DEZVĂLUIRE. Gregory Tade putea fi “PARTIZAN” împotriva Stelei!

PARTIZAN-STEAUA. Nu o dată, ci de două ori a fost puternicul atacant francez la un pas de adversara campioanei în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Steaua va juca în al treilea tur...
05.08.2015 | 00:01
DEZVALUIRE Gregory Tade putea fi PARTIZAN impotriva Stelei

PARTIZAN-STEAUA. Nu o dată, ci de două ori a fost puternicul atacant francez la un pas de adversara campioanei în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Steaua va juca în al treilea tur preliminar pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad, miercuri, de la ora 21:30, după ce în tur a fost 1-1.

PARTIZAN-STEAUA. Sîrbii s-au bucurat de la bun început cînd au aflat că vor întîlni Steaua în play-off-ul pentru masa bogaţilor. Pentru că o consideră un adversar accesibil, mai ales după 1-1 la Bucureşti. Chiar şi cu „implanturile” reuşite din ultima perioadă: Tade, Hamroun, Tahar.

STANCIU E LA BELGRAD CU STEAUA!!! VEZI ULTIMELE NOUTATI DIN LOTUL STELEI!!!

PARTIZAN-STEAUA. Interesant este că Steaua şi Partizan s-au luptat pentru transferul unuia dintre aceştia! Partizan, ca şi Steaua, a vrut să-şi întărească atacul şi a fost foarte aproape să-l aducă la Belgrad pe golgheterul campionatului românesc, francezul Gregory Tade. Sîrbii l-au monitorizat atent pe puternicul atacant în perioada jucată de acesta la CFR Cluj, cu precădere în returul sezonului trecut.

Prima tentativă a îngheţat iarna trecută

PARTIZAN-STEAUA. Campioana Serbiei a intrat în discuţii avansate cu CFR Cluj pentru achiziţionarea lui Tade în ultima vacanţă hibernală. Conducerea lui Partizan a fost gata să trimită în Gruia 350.000 de euro în schimbul golgeterului francez. Jucătorul urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, plus un bonus consistent în cazul în care echipa se califica în grupele Ligii Campionilor. Atacantul nu a vrut să plece de la Cluj decît dacă CFR îi plătea restanţele financiare. Conducerea fostei campioane nu a avut banii necesari, iar Tade a refuzat să plece la Partizan Belgrad.

VIDEO!!! VEZI GOLUL MARCAT DE ATACANTUL DORIT DE RADOI LA STEAUA!!! 

PARTIZAN-STEAUA. „Tade a fost foarte aproape să ajungă în Serbia. El a fost remarcat de scouterii lui Partizan, oferta sîrbilor a fost acceptată de şefii din Gruia, dar surpriza a venit de la jucător: nu a vrut să plece de la echipă pînă cînd conducerea nu-i achita restanţele financiare. N-a putut fi convins cu nici o promisiune. A vrut banii, fără nici o altă discuţie. Nu i-a primit, n-a plecat!”, a dezvăluit pentru Fanatik un apropiat al clujenilor.

Nu au vrut să plătească 500.000 de euro

PARTIZAN-STEAUA. Sîrbii nu s-au împăcat cu ideea, nu au vrut sub nici o formă să renunţe la transferul lui Tade, iar la finalul sezonului au încercat să-l cumpere iarăşi de la CFR. Clujenii, însă, nu au mai vrut să-l lase să plece pentru 350.000 de euro, iar Iuliu Mureşan le-a transmis oficialilor lui Partizan că Tade, după un retur reuşit, în care a fost bine potenţat de antrenor, costă 500.000 de euro. Sîrbii nu au fost de acord cu cererea ardelenilor şi s-au reorientat. Cu regret, dar s-au reorientat. Şi l-au transferat pe Valeri Bojinov.

ULTIMA ORA! SURPRIZA PENTRU RADOI!!! STEAUA SCAPA DE MARELE COSMAR!!! “E POSIBIL!!!”

PARTIZAN-STEAUA. Internaţionalul bulgar a evoluat în sezonul trecut la Ternana, în Serie B şi a venit la Partizan pentru că vrea să-şi relanseze cariera după ce în ultimii ani a avut evoluţii dezamăgitoare. Şi a făcut uitat faptul că, în 2005, Fiorentina a plătit peste 9 milioane de euro pentru transferul lui de la Lecce. În cariera sa, atacantul bulgar a evoluat în Serie A pentru Juventus, Fiorentina, Lecce, Verona şi Parma. Bojinov a mai jucat şi pentru Manchester City, şi pentru Sporting Lisabona. Palmares ceva mai bun decît al lui Tade…

PARTIZAN-STEAUA. Muniru l-a convins să vină la Steaua

PARTIZAN-STEAUA. Dacă Partizan n-a dat jumătatea de milion cerută de CFR, a plătit Steaua banii ăştia pentru a putea să-l aducă pe Gregory Tade în atacul care suferea după plecările lui Rusescu şi Keşeru. Un rol important în transferul francezului la Steaua l-a avut şi Sulley Muniru. Mijlocaşul ghanez a purtat mai multe discuţii cu Tade şi l-a tot bătut la cap să se transfere mai repede pentru că echipa are nevoie de el în teren. „La Steaua am un prieten, pe Sulley Muniru, care m-a tot sunat şi mi-a zis: <Hai, vino, vino la Steaua! Avem nevoie de tine!>”, a confirmat Tade influenţa lui Muniru.

PARTIZAN-STEAUA. Se repetă, în oglindă, episodul de anul trecut?!

PARTIZAN-STEAUA. În sezonul trecut Steaua a vrut să-l transfere pe Younes Hamza, dar atacantul tunisian a preferat să plece în Bulgaria, la Ludogoreţ Razgrad. Care avea să iasă în calea Stelei spre grupele Ligii Campionilor. Nu mai amintim cum a pierdut campioana României „dubla” cu bulgarii – Moţi n-o să uite asta niciodată! –, şi accesul spre visul lui Gigi Becali. Culmea este că sîntem acum în faţa unei situaţii similare „pe invers”! În acest sezon Steaua a reuşit să-l transfere pe Tade în detrimentul lui Partizan, următorul adversar în drumul său spre grupele Ligii Campionilor. Pentru ca similitudinea să fie deplină, Steaua ar trebui să se califice în dauna sîrbilor!

ANUNTUL UEFA DIN URMA CU CATEVA MINUTE DESPRE PARTIZAN – STEAUA!!! 

PARTIZAN-STEAUA. Cît despre Younes Hamza, el nu a avut o viaţă bună la Ludogoreţ, fiind în majoritatea meciurilor rezervă. Fostul atacant al ploieştenilor a trebuit pînă la urmă să lase Europa şi a plecat în prima ligă din Iran, la Traktor Sazi, unde, e drept, va avea un salariu „bunicel”, de peste 500.000 de euro pe sezon…

1.700.000 de euro este cota lui Gregory Tade, conform www.transfermarkt.com

500.000 de euro a plătit Steaua pentru transferul lui Tade

 

„Eu vreau să îl iau neapărat pe Tade de la CFR, este exact ce ne trebuie la Steaua în atac. E puternic, e tehnic, e frate cu golul, o să fie golgeterul campionatului fără probleme dacă îl iau la Steaua” (Gigi Becali, la începutul lui iulie, înainte de perfectarea transferului)

Tags: