News

Cum a fost bătut un pasager de un şofer al companiei de transport public din Constanţa. Călătorul a ajuns la spital. Video 

Cum a fost bătut un pasager de un şofer al companiei de transport public din Constanţa. Călătorul a ajuns la spital acolo unde a primit îngrijiri medicale
13.02.2022 | 14:19
Cum a fost batut un pasager de un sofer al companiei de transport public din Constanta Calatorul a ajuns la spital Video
Cum a fost bătut un pasager de un şofer al companiei de transport din Constanţa. Sursa foto - captură youtube
ADVERTISEMENT

A fost haos total în traficul din Constanța acolo unde un conflict izbucnit între un șofer de autobuz și un călător nu s-a sfârșit deloc bine pentru pasager.

Conducătorul auto este acum cercetat de poliţie, dar şi de şefii instituţiei de transport. Totul s-a petrecut în prima zi a weekendului, undeva în jurul amiezii.

ADVERTISEMENT

Cum a fost bătut un pasager de un şofer al companiei de transport public Constanţa

Altercația a avut loc pe traseul liniei 102, în staţia Zorelelor – Faleza Nord și de la câteva vorbe aruncate până la un scandal în toată regula nu a mai durat foarte mult.

„Incidentul a escaladat, astfel că s-a solicitat intervenţia autorităţilor, prin apelarea numărului unic de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al CT Bus.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că reprezentanții companiei de transport au spus că pasagerul a fost transportat la spital, pentru mai multe investigaţii, iar incidentul este cercetat de autorităţi.

De asemenea, în paralel, conducătorul auto este acum vizat şi de o anchetă internă a CT BUS, una ale cărei rezultate vor fi anunțate public.

ADVERTISEMENT

„Suntem în slujba cetăţeanului şi ne delimităm ferm de orice fel de comportamente care contrazic o conduită adecvată. Abaterile disciplinare sunt tratate cu zero toleranţă”, a transmis conducerea CT Bus

Imaginile incredibile au fost surprinse de un alt pasager care nu a ezitat o clipă și a postat totul pe o rețea de socializare. .

ADVERTISEMENT

„Șoferul de pe linia lui 102N bate un om nevinovat care așteptase de 15 minute autobuzul in statia Facultativa din Faleza Nord.

Totul aveți pe aceste filmări! Așa Halal de șoferi sa tot aveți RATC!!! Poliția Română 17:15 12.02.2022.”, a scris acesta în mediul online.

Potrivit primelor informații, șoferul ar fi fost profund nemulțumit de faptul că a fost întrebat cât mai stă în stație.

ADVERTISEMENT
Tags: