News

Pasajul Unirii din Capitală va fi închis! Cât timp nu va putea fi folosit

22.03.2019 | 11:35
Pasajul Unirii va fi închis pentru lucrări de reabilitare

Veste proastă pentru șoferii din București. Pasajul Unirii va fi închis în următoarea perioadă. Autoritățile au hotărât ca în zona respectivă să fie executate o serie de lucrări de reabilitare. În aceste condiții, traficul va fi îngreunat în Capitală.

Pentru cât timp nu va putea fi folosit Pasajul Unirii

Pasajul Unirii, unul dintre cele mai mari din București, va fi închis pe o perioadă de 3 zile. Astfel, începând din această seară, 22 martie și până luni dimineață, șoferii se vor afla în imposibilitatea de a mai circula prin acest pasaj.

Decizia închiderii Pasajului Unirii a fost luată pe fondul lucrărilor de reabilitare care vor fi realizate în următoarele zile. Este vorba despre un poriect al Primăriei Capitalei, care promite că până la finalul lunii aprilie vor fi reparate 15 dintre principalele artere din București.

Află pentru cât timp va fi închis Pasajul Unirii
Află pentru cât timp va fi închis Pasajul Unirii

Primăria promite să repare 15 artere principale din Capitală

Mai concret, Primăria Capitalei își propune să reabiliteze Piaţa Unirii, str. Popa Nan, str. Academiei, str. Mihai Glinka, Splaiul Unirii (tronsonul cuprins între Sos. Mihai Bravu şi str. Nerva Traian), Pasaj Unirii, Pasaj Victoriei, Calea Floreasca, Str. Trompetului, str. Imaşului, str. Armistiţiului, str. Constantin Bălan, str. Cristian Pascal, str. Orşova, b-dul Regiei. În ceea ce privește strada Academiei, vor fi reparate și trotuarele.

În perioada 22.03.2019, orele 22.00 – 25.03.2019, orele 04.00, se va restricționa traficul rutier în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de circulație, pentru realizarea unor lucrări de întreținere” , se arată în anunțul transmis de Brigada Rutieră a Capitalei.

Primăria Capitalei anunță că lucrările se vor desfășura în mare parte pe timpul nopții, pentru a nu îngreuna traficul la principalele ore ale zilei. „Acolo unde traficul auto nu este perturbat de lucrări, şi pe timpul zilei, numai după obţinerea avizului Brigăzii Rutiere” , mai precizează Brigada Rutieră a Capitalei în comunicatul de presă dat publicității astăzi. În aceste condiții, polițiștii le cer șoferilor să circule cu prudență.