Life

Păsările care îi terorizează pe locuitorii unui sat. Oamenii se tem de ce e mai rău: ”Sunt scăpate de sub control”

Un întreg sat a fost luat cu asalt de sute de păsări sălbatice. Localnicii au ajuns la capătul puterii și nu știu cum să mai scape de înaripate.
27.05.2024 | 13:37
Pasarile care ii terorizeaza pe locuitorii unui sat Oamenii se tem de ce e mai rau Sunt scapate de sub control
Păsările sălbatice au luat cu asalt un întreg sat liniștit. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

De o bună perioadă de timp, locuitorii unui sat nu mai au liniște deloc. Întreaga zonă este invadată de păsări care fac zgomote ciudate și care distrug totul în jurul lor.

Găinile sălbatice au luat cu asalt un sat din Londra

Locuitorii unui sat din comitatul Norfolk trăiesc clipe de groază de câteva luni de zile. Întregul sat a fost luat cu asalt de mii de păsări. Acestea nu doar că fac un zgomot infernal, dar, potrivit spuselor sătenilor, distrug și grădinile.

ADVERTISEMENT

Găinile sălbatice sunt cele care nu mai dau deloc pace locuitorilor din Snettisham. Găinile sălbatice s-au înmulțit rapid, iar oamenii nu mai știu ce să facă pentru a scăpa de ele.

Din cauza faptului că sunt numeroase, acestea fac mereu zgomot și îi deranjează pe localnici. În plus, distrug și grădinile în căutare de mâncare. Momentan, localnicii din Snettisham nu știu ce să facă și simt că au ajuns la capătul puterilor.

ADVERTISEMENT

Problema localnicilor londonezi pare că nu își va găsi rezolvarea prea curând, iar vinovați de asta sunt chiar turiștii. Găinile sălbatice au devenit o atracție turistică, iar persoanele dornice să le vadă le aduc fel de fel de ”atenții”.

Potrivit localnicilor din Snettisham, turiștii lasă mereu în urma lor un adevărat dezastru. Din dorința de a se bucura cât mai mult de găinile sălbatice, turiștii le oferă mâncare, iar resturile atrag șobolanii ca un magnet.

ADVERTISEMENT

Turiștii, principalii vinovați de înmulțirea găinilor din satul Snettisham

Zilele trecute, potrivit mai multor voci, turiștii au lăsat în urma lor un kilogram de creveți. Șobolanii sunt imediat ademeniți de astfel de resturi și nu este de mirare că, în zonă, populația rozătoarelor este în continuă creștere.

Oamenii din zonă vor să scape cât mai repede de înaripate, așa că fac tot ce le stă în putință. Până acum, cu toții au primit promisiunea unui consilier parohial că găinile sălbatice vor fi eliminate cât mai repede.

ADVERTISEMENT

În concepția acestui consilier, păsările sunt o adevărată pacoste pentru locuitorii zonei. Dincolo de dezastrul fonic pe care îl fac în fiecare zi, distrugerea grădinilor este punctul culminant al prezenței lor.

La rândul lor, localnicii se plâng constant de zgomotul din zonă. Ba chiar unii dintre locuitorii Snettisham spun că nu se mai pot odihni deloc noaptea. Cei care vor să doarmă sunt nevoiți să apeleze la dopurile de urechi.

”Sunt scăpate de sub control acum, nu mai sunt doar una sau două… dacă cineva ar veni să le mute, l-aș cinsti cu o bere.”, a spus un localnic, potrivit observatornews.ro.

Așa cum era de așteptat, la polul opus există localnicii care se bucură de găinile sălbatice. Aceștia consideră că păsările fac parte din identitatea locală și că locul nu ar mai arăta deloc la fel dacă nu ar fi prezente și găinile.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”