Pașcanu, totul despre cum văd englezii meciul cu România de la Europeanul de tineret! Ce mesaj i-a transmis un coleg de la Leicester

Alexandru Năstase   
in Echipa nationala
29/12/2018, 15:54
Pașcanu, totul despre cum văd englezii meciul cu România de la Europeanul de tineret! Ce mesaj i-a transmis un coleg de la Leicester GALERIE FOTO
Alexandru Pașcanu s-a calificat la Campionatul European de tineret alături de România U21

Alexandru Pașcanu a dezvăluit totul despre cum văd englezii meciul cu România de la Europeanul de tineret! Fundașul tricolorilor mici crede că adversarii ne privesc deja cu superioritate și pe lucrul acesta s-ar putea construi întreaga campanie. Reprezentativa Under 21 va participa la turneul final din Italia și San Marino, primul după o pauză de peste 20 de ani. Anglia, Franţa şi Croaţia vor fi adversarele României. Pentru a fi siguri că merg în semifinale și la Jocurile Olimpice, elevii lui Rădoi trebuie să câștige grupa. Nu multă lume le oferă şanse. Colegul lui Paşcanu de la Leicester, Demarai Gray, i-a tramnsmis, mai în glumă, mai în serios, un mesaj clar românului.

“După tragere am vorbit cu Demarai Gray, colegul meu de la Leicester, i-am zis că ne vom întâlni la EURO, iar el mi-a spus, mai în glumă, mai în serios: „Ah, va fi un meci uşor cu voi!”. Dacă într-adevăr gândeşte aşa şi nu a făcut-o doar să mă tachineze, s-ar putea să aibă o surpriză la ora meciului”, a declarat Alexandru Paşcanu într-un interviu publicat pe site-ul FRF.ro.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Pașcanu, totul despre cum văd englezii meciul cu România de la Europeanul de tineret! Pașcanu
Alexandru Pașcanu evoluează pentru Leicester din 2016

Pașcanu, totul despre cum văd englezii meciul cu România de la Europeanul de tineret!

Alexandru Pașcanu nu s-a speriat de grupa în care a fost repartizată România. Obiectivul fundașului este unul cât se poate de clar. Vrea calificarea indiferent de numele adversarilor. „Mergem să câștigăm meciuri. Avem o grupă grea, dar nu a fost ușoară nici cea din preliminarii. Iar acolo ne-am descurcat foarte bine. Sperăm să facem un turneu final pe care să ni-l amintim mereu cu bucurie. Îmi doresc foarte mult să reușim calificarea la Jocurile Olimpice, deci să fim între primele 4 echipe de la EURO, să debutez la naționala de seniori unde am avut o experiență plăcută în toamnă și să ajung la un nivel cât mai înalt cu echipa de club”, a adăugat Alexandru Paşcanu.

  • 11 partide a jucat Alexandru Pașcanu pentru naționala de tineret a României
Închide ×