Fotbal international

Pasiune fără margini! 4.000 de fani ai lui Magdeburg, din liga a III-a germană, au călătorit 11 ore pentru a-și susține echipa în deplasare. VIDEO

29.09.2019 | 12:23
Pasiune fără margini! 4.000 de fani ai lui Magdeburg, din liga a III-a germană, au călătorit 11 ore pentru a-și susține echipa în deplasare. VIDEO
Fanii lui Magdeburg. Sursă foto: mdr.de

Un moment inedit a fost oferit de 4.000 de fani ai lui Magdeburg, formație care evoluează în liga a II-a germană, care au călătorit timp de 11 ore pentru a-și susține echipa în deplasarea de la Kaiserslautern. Pasiunea suporterilor lui Magdeburg a făcut înconjurul lumii și gestul lor a fost apreciat chiar și de adversarii de la Kaiserslautern.

4.000 de fani ai lui Magdeburg au călătorit 11 ore pentru a-și susține echipa

Cei 4.000 de suporteri ai lui Magdeburg, care au călătorit 11 ore pentru a-și susține echipa în deplasare, au fost felicitați de club și au primit mai multe cadouri. Nu sunt la prima întâmplare de acest fel, în 2018, 1.500 de fani ai nemților au făcut deplasarea în Anglia pentru a susține echipa la un meci amical, împotriva rezervelor lui Bolton, în condițiile în care organizatorii nu se așteptau ca cineva să vină la stadion.

La finalul celor 90 de minute, scorul înregistrat pe tabelă a fost 1-1. Kaiserslautern a deschis scorul în minutul 63 prin Florian Pick, în timp ce pentru Magdeburg a egalat Tobias Muller în minutul 78. Magdeburg are 15 puncte acumulate în primele 10 etape din liga a III-a germană.

  • 7 este locul pe care Magdeburg îl ocupă în campionat

Nu este singura echipă din liga a III-a susținută necondiționat de fani

Tot în liga a III-a din Germania, o altă echipă a avut parte de un moment senzațional pregătit de suporteri. Peste 25.000 de fani au venit să o vadă pe Hansa Rostock în partida cu Zwickau (1-1) din campionat, iar ultrașii echipei au creat o coregrafie 3D superbă, pentru a-și încuraja favoriții. Chiar dacă nu au reușit să câștige meciul, suporterii s-au bucurat de atmosfera creată pe stadion și de o partidă relaxantă.

Coregrafia fanilor lui Hansa Rostock. Sursă foto: liga3-online.de
Coregrafia fanilor lui Hansa Rostock. Sursă foto: liga3-online.de

Hansa Rostock este pe locul 12, după 9 etape jucate cu 12 puncte. Chiar și în aceste condiții, Rostock este susținută necondiționat de mii de fani, care sunt atașați de echipă, indiferent în ce ligă ar juca, sau ce rezultate ar obține.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri