Fotbal intern

Pasiune fără margini! Fanii lui U Cluj au cântat din izolare imnul clubului. Video

08.05.2020 | 16:53
Pasiune fara margini Fanii lui U Cluj au cantat din izolare imnul clubului Video
Pasiune fără margini! Fanii lui U Cluj au cântat din izolare imnul clubului. Video. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Cluj sunt renumiți pentru atașamentul pe care îl arată față de club și pentru devotamentul lor, chiar și în cele mai grele momente.

Suporterii „șepcilor roșii” au cântat imnul echipei, alături de fotbaliștii echipei, dar și de Mihai Silvășan, antrenorul echipei de baschet.

ADVERTISEMENT

Fanii lui U Cluj, o nouă dovadă de iubire față de club. Au cântat din izolare imnul echipei

Fanii lui U Cluj continuă să-și încurajeze echipa indiferent de forma sa, motiv pentru care au cântat imnul formației din izolare, alături de fotbaliști și de antrenorul de baschet al „șepcilor roșii”.

„Slavă ție, studenție” a fost cântat de sute de fani, iar filmulețul a ajuns pe rețelele de socializare, devenind rapid viral printre microbiști.

ADVERTISEMENT

Situație grea pentru U Cluj în clasament

Chiar dacă în urmă cu un sezon U Cluj s-a bătut de la egal la egal cu Hermannstadt în barajul pentru Casa Pariurilor Liga 1, actualul sezon este un adevărat coșmar pentru clujeni, care se află pe locul 14, cu 27 de puncte acumulate în 23 de etape.

Totodată, „șepcile roșii” se află la doar trei puncte distanță de Concordia Chiajna, formația care ocupă primul loc care duce în liga a treia.

ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu, directorul general al formației clujene, a anunțat că jucătorii au fost de acord cu reducerea salariilor, iar decizia este valabilă pentru următoarele patru luni.

A fost decizia Consiliului Director. Am încercat să propun o soluție pentru a nu se suspenda contractele. Jucătorii au înțeles și este normal, pentru că impactul este foarte mare. Vom face toate eforturile pentru ca în toată perioada asta să le asigurăm confortul necesar.

ADVERTISEMENT

Noi suntem asociație. Noi luăm banii pe an calendaristic și îi putem cheltui, cu anumite restricții, până în decembrie. Ce nu cheltuim se întoarce la buget. Sponsorii vin pe un an sau doi și nu poți să-i obligi să-ți dea bani. E foarte greu să faci un buget, mai ales că e un club nou, de 3 ani.

Noi am luat-o de la zero și cu academia. Am investit foarte mult în academie, dar sunt copii mici, nu pot fi vânduți. E greu să pui bani deoparte. Noi am fost cu banii la zi”, a declarat Daniel Stanciu, conform Prosport.

ADVERTISEMENT
Tags: