Fotbal international

Pasiune împinsă la extrem. Un fan mexican și-a „ucis” televizorul după eliminarea naționalei

Nervos că echipa Mexicului a părăsit Cupa Mondială încă din faza grupelor, un fan s-a răzbunat pe ecranul televizorului, pe care l-a distrus cu pumnii și cuțitul.
02.12.2022 | 18:22
Pasiune impinsa la extrem Un fan mexican sia ucis televizorul dupa eliminarea nationalei
După eliminarea naționalei, un fan mexican s-a ”răcorit” doar după ce a lovit în mod repetat cu pumnii și cuțitul televizorul. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

Mexic a venit la Cupa Mondială din Qatar cu gândul de ieși din grupă. A obținut patru puncte, fiind învinsă doar de Argentina, însă visul i-a fost spulberat. Un eșec care i-a provocat o veritabilă criză de isterie unuia dintre fanii naționalei antrenate de Gerardo ”Tata” Martino, imaginile devenind virale.

S-a răzbunat pe ecranul televizorului, lovindu-l, în mod repetat, cu pumnii și, ulterior, cuțitul

După eșecuri consecutive împotriva SUA și Canadei, campania de calificare s-a încheiat cu un rezultat clasic. Mexicul a obținut biletul la Cupa Mondială, chiar dacă n-a convins. Iar echipa a transpirat din greu pentru a trece de Honduras și Jamaica.

ADVERTISEMENT

Cum au ajuns în Qatar, conta însă mai puțin pentru fanii mexicani. Erau aici. Iar acum obiectivul era calificarea în optimile acestei competiții.

În condițiile în care ultima ediție la care rataseră acest obiectiv era departe în timp. Mai exact, în 1978, la acea Cupă Mondială disputată în Argentina.

ADVERTISEMENT

Iar după un 0-0 cu Polonia, chiar și-n condițiile în care au cedat în fața Argentinei, 0-2, jucătorii lui Tata Martino, cu urechile la duelul dintre Messi și Lewandowski, trebuiau să învingă Arabia Saudită.

Căci nu erau suficiente trei puncte, ci și o diferența de golaveraj superioară față de europeni. Sau mai multe goluri marcate. Pentru că, altfel, urmau să fie eliminați pe criteriul fair-play.

ADVERTISEMENT

Dincolo era 2-0 pentru Argentina, iar ei, conducând cu același scor, au alergat după golul trei. Au irosit ocazii, iar Al Dawsari le-a dat lovitura letală.

Fanii mexicani, aflați în tribunele arenei din Qatar, au rămas fără reacție. Iar la mii de kilometri distanță, furia pentru acest eșec era exprimată în fel și chip.

ADVERTISEMENT

Viral a devenit un fan care, după cum puteți vedea în imaginile oferite de Sun, și-a vărsat nervii pe televizorul la care urmărise partida. L-a lovit insistent cu pumnii, până s-a crăpat. Dar nu era mulțumit. Așa că a luat un cuțit și a început să lovească și cu acesta ecranul. Până când, epuizat, cu lacrimi în ochi, s-a oprit.

ADVERTISEMENT