Life

Pasiunea ascunsă a lui Cheloo. Cum a ajuns juratul de la iUmor să participe la Dakar

Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi români, dar și juratul emisiunii iUmor de la Antena 1, dar puțină lume știe care sunt hobby-urile sale.
30.07.2021 | 16:35
Pasiunea ascunsa a lui Cheloo Cum a ajuns juratul de la iUmor sa participe la Dakar
Pasiunea ascunsă a lui Cheloo. Cum a ajuns juratul de la iUmor să participe la Dakar. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul are o pasiune pe care a încercat să o țină ascunsă, însă acum totul a ieșit la iveală. Artistul este pasionat de mașinile 4X4, dar și de competițiile off road, la care ia parte oricât de des poate.

Pasiunea aceasta l-a făcut pe Cheloo să accepte provocarea de a fi copilotul lui Mihai Ban la Cursa Dakar, vedeta de la Antena 1 înscriindu-se prima oară la un open pe lângă campionatul național în anul 2006.

ADVERTISEMENT

Iată că de atunci și până în prezent cântărețul a participat la numeroase competiții în calitate de pilot, cât și copilot, declarând că este gata să ajungă pe primul loc și să câștige Dakar-ul.

Cheloo, pasionat de mașini și curse. Juratul de la iUmor e gata să participe la Dakar

„E proiectul lui Mihai Ban și am fost invitat în ultimele secunde, după ce toată munca și toată treaba s-a depus, s-a făcut cererea și am fost invitat și eu. Sunt începător, să nu aveți așteptări.

ADVERTISEMENT

În afară de Mihai Ban nu trebuie să aibă nimeni așteptări. Trebuie să menționez, nu am niciun merit la capitolul acesta. Nu eu am făcut istoria auto în ultimii 60 de ani.

Suntem primul echipaj românesc 100% la clasa auto. Pentru asta ne ducem anul acesta, ca să fim primii și după aceea o să câștigăm Dakar-ul”, a declarat Cheloo, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Ce atribuții are Cheloo în calitate de copilot, la Raliul Dakar

Juratul de la iUmor a vorbit și despre atribuțiile pe care le are în timpul curselor, în calitate de copilot. Rapper-ul a dezvăluit cu această ocazie, în stilul său caracteristic, că este campion la penalizări.

Mai mult decât atât, Cheloo susține că el este cel care l-a forțat pe Mihai Ban să devină ma bun, mai competitiv, motiv pentru care se așteaptă să se întoarcă acasă cu un premiu.

ADVERTISEMENT

„Înainte de start, cu 30 de minute, iau briceagul, tai roțile celor care par a fi competitivi. După aceea am de ghidat pilotul ca să ajungem la finish, să nu dormim săptămâni în deșert.

Am de dat la lopată, în caz că ajungem în nisip, și am de luat pentru Mihai Ban absolut obligatoriile penalizări. Eu l-am forțat să devină mult mai bun de când e cu mine în mașină.

El nu are de bătut ceilalți concurenți, are de bătut și copilotul la puncte. I-am dat cele mai mari penalizări din viața lui, dacă nu singurele. Mă mândresc cu asta, sunt un element extraordinar în cariera lui.

Suntem campioni la penalizări în Europa, e numai meritul meu. Salut inconțientul lui Mihai Ban pentru că m-a invitat la primul concurs și toată lumea s-a șocat: «Cum, ai venit cu începătorul?»”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: