ADVERTISEMENT
Life

Pasiunea ascunsă a Roxanei Ghiță, cea mai tânără concurentă de la Survivor România

Autor: Bogdan Solomon | 18.01.2021 | 12:53
Pasiunea ascunsă a Roxanei Ghiță, cea mai tânără concurentă de la Survivor România
Frumoasa roșcată adoră să picteze. Sursa foto: Colaj Fanatik

Deși este cea mai tânără dintre concurenții care au acceptat provocarea Survivor România, Roxana Ghiță a adus câteva puncte importante pentru echipa sa și le-a demonstrat tuturor că nu a venit în Republica Dominicană să facă act de prezență.

ADVERTISEMENT

Ba chiar a stârnit discuții aprinse în mediul online după ce a fost surprinsă în timp ce-l îmbrățișa pătimaș pe Musty în miez de noapte și se pare că a reușit să-i sucească mințile lui Jador, ceea ce nu e deloc puțin lucru.

Toate trec, însă, pe plan secund, pentru că frumoasa roșcată nu și-a propus să le fure inimile, ci marele trofeu de sub nas. Și are toate șansele, mai ales că a practicat rugby, tenis, înot, baschet, schi și… kickboxing.

Totul despre Roxana Ghiță, războinica de care s-a îndrăgostit Jador. Este pasionată de pictură

Dacă vă întrebați de unde provine sensibilitatea la care făceam referire mai devreme, ei bine, trebuie să aflați că Roxana Ghiță s-a dedicat sportului abia după ce a absolvit cursurile Facultății de Arte Plastice. De altfel, picturile sale au fost răsplătite cu o mulțime de like-uri și comentarii pozitive din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea sau emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Dincolo de partea sportivă, consider că experiența Survivor România va fi o ”detoxifiere” a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, a declarat frumoasa Războinică înainte să pornească în aventura vieții ei.

ADVERTISEMENT

Amna, prima concurentă care părăsește competiția Survivor România

Chiar dacă are doar 22 de ani și este extrem de sensibilă, Roxana Ghiță a venit în Republica Dominicană cu gândul să-și depășească limitele și să ridice marele trofeu deasupra capului. În plus, eliminarea primului Faimos nu face altceva decât să o apropie cu un pas de acest obiectiv.

Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine.

ADVERTISEMENT

Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a declarat Amna în momentul în care a aflat că părăsește competiția.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!