Life

Pasiunea lui Kate Middleton despre care nu mulți știu. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Pasiunea lui Kate Middleton despre care nu știu multe persoane. Cum a fost surprinsă recent Prințesa de Wales la reședința sa.
21.05.2023 | 18:17
Pasiunea lui Kate Middleton despre care nu multi stiu Cum a fost surprinsa Printesa de Wales
Ce pasiune are Kate Middleton. Nu mulți știu despre ea. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Puțini știu despre pasiunea lui Kate Middleton, pe care o împărtășește cu fratele ei, James Middleton. Prințesa de Wales se ocupă și de îngrijirea albinelor și a fost fotografiată în timp ce făcea acest lucru.

Care e pasiunea ascunsă a lui Kate Middleton, despre care puțini știu

Soția prințului William este foarte apreciată în întreaga lume pentru stilul rafinat și eleganța care au consacrat-o, însă există aspecte din viața sa personală pe care nu mulți le cunosc.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a apărut într-o fotografie în care îngrijește un stup de albine. Imaginea a fost făcută publică chiar de Ziua Mondială a Albinelor. Prințesa de Wales a dezvăluit că apicultura este unul dintre hobby-urile ei, iar fratele ei, James Middleton, are aceeași pasiune.

În fotografia postată pe pagina oficială de Instagram a Prinților de Wales, Kate Middleton apare într-un costum de apicultor, ocupându-se de un stup de albine, la locuința sa din Norfolk.

ADVERTISEMENT

Deși este un hobby destul de periculos, Kate Middleton se descurcă de minune și nu pare să aibă deloc teamă. Mai mult, prințesa zâmbește în timp ce privește stupul de albine.

“Suntem în vervă pentru Ziua Mondială a Albinelor. Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru, iar astăzi este o ocazie excelentă de a crește gradul de conștientizare a rolului esențial pe care albinele și alți polenizatori îl joacă în menținerea sănătății oamenilor și a planetei”, se arată în descrierea fotografiei.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton albine
Kate Middleton este pasionată de apicultură. Sursa foto: Hepta

Apicultura este una dintre pasiunile lui Kate Middleton. În timpul vizitelor regale, prințesa a fost surprinsă împărțind borcane cu miere. În 2021, aceasta a dezvăluit că are stupi la reședința din Norfolk.

Acum doi ani, cu ocazia unei vizite la Muzeul de Istorie Naturală din South Kensington, Londra, soția prințului William a adus cu ea un borcan cu miere din grădina sa din Norfolk, pentru copiii de la Școala Primară St. Mary of the Angels din capitala Regatului Unit.

ADVERTISEMENT

“Vreți să gustați? Am câte o lingură pentru fiecare. Aceasta a venit special din stupii mei. Vedeți dacă are același gust ca acasă. Are gustul mierii din magazine? Are gust de flori?”, a spus atunci Kate Middleton, notează click.ro.

ADVERTISEMENT