Fotbal international

Pasiunea necunoscută a lui Neymar: adidașii. Cum a ajuns de la a avea o singură pereche, la colaborarea cu Jordan

23.03.2020 | 16:32
Pasiunea necunoscută a lui Neymar: adidașii. Cum a ajuns de la a avea o singură pereche, la colaborarea cu Jordan
Neymar este pasionat de adidași. FOTO: Youtube/Complex
ADVERTISEMENT

Neymar este jucătorul pe care s-a plătit cea mai mare sumă de transfer din istorie, 220.000.000 de euro, dar situația financiară a starului brazilian nu a fost întotdeauna bună. Marea pasiune a fotbalistului, despre care puțini știu, este colecționarea adidașilor, pe care, recunoaște chiar Neymar, nu și-i putea permite în copilărie.

„Aveam o singură pereche”

Neymar provine dintr-o familie modestă din Brazilia iar marea sa pasiune, adidașii, nu a putut fi împlinită în copilărie, din cauza situației finaciare.

ADVERTISEMENT

Starul de la PSG dezvăluie că în copilărie avea o singură pereche de încălțări sport, o pereche de ghete a brand-ului Jordan, deținut de fostul mare jucător de baschet, pe care îi rupea mereu, purtându-i și la școală și pe terenul de fotbal.

Era complicat, aveam o singură pereche de adidași, o perechi de ghete Jordan. În ei mergeam, cu ei jucam fotbal la școală și se deteriorau în fiecare zi, aveau găuri. Am fost foarte dezamăgit când nu i-am mai putut purta, îmi plăceau foarte multe.

ADVERTISEMENT

Dintotdeauna mi-au plăcut adidașii. În copilărie nu îmi permiteam să îmi cumpăr, eram extrem de fericit când părinții mei îmi cumpărau o pereche”, recunoaște Neymar.

Peste ani, după ce a devenit un nume important în lumea fotbalului, Neymar a ajuns să colaboreze cu brand-ul preferat din copilărie, alături de care a lansat un model de Jordan 5.

Modelul lansat de Neymar în colaborare cu uriașul brand de încălțăminte se vinde, pe site-urile de specialitate, cu 3.000 de lei, datorită numărului limitat în care a fost lansat.

ADVERTISEMENT
Perechea de Jordan 5 lansată de Nike în colaborare cu Neymar
Perechea de Jordan 5 lansată de Nike în colaborare cu Neymar

„Tremuram când l-am întâlnit pe Michael Jordan”

După lansarea modelului de Jordan 5 care îi poartă semnătura, Neymar a avut ocazia să îl întâlnească pe cel care a scris istorie în NBA, moment pe care recunoaște că nu îl va uita niciodată.

Este un vis devenit realitate faptul că am putut colabora cu Jordan și să lansăm o pereche de ghete. Când mi s-a spus despre ideea de a colabora cu Jordan am fost extrem de fericit.

A fost incredibil când m-am întâlnit cu Michael Jordan, este un tip foarte sociabil, foarte deschis. Întâlnirea cu Michael Jordan a fost cel mai fericit moment din viața mea, am tremurat când l-am întâlnit”, recunoaște Neymar.

ADVERTISEMENT

Neymar a fost protagonistul unui alt moment important în lumea brand-urilor de adidași. În 2017, fotbalistul brazilian a fost primul om care a purtat colaborarea dintre Nike și Supreme pentru modelul „Air More Uptempo”, care se vinde în prezent cu aproape 4.000 de lei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri