Fotbal international

Pasiunile secrete ale lui Lionel Messi! Ce cluburi din Premier League urmăreşte pe Instagram

05.06.2020 | 14:40
Pasiunile secrete ale lui Lionel Messi Ce cluburi din Premier League urmareste pe Instagram
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este unul dintre cei mai urmăriţi fotbalişti pe Instagram, dar puţini sunt cei care ştiu două dintre pasiunile secrete ale fotbalistului. Atacantul de 32 de ani urmăreşte 230 de conturi pe cunoscuta reţea de socializare, printre care se află şi două echipe din Premier League.

Pasiunile secrete ale lui Lionel Messi. Urmăreşte fotbalul din Premier League

Lionel Messi urmăreşte, în total, patru cluburi pe Instagram, iar două dintre acestea sunt alegeri evidente: Newell’s Old Boys, unde a fost junior în perioada 1994-2000, şi Barcelona, clubul pentru care a scris istorie în acest secol.

ADVERTISEMENT

Primul club din Premier League pe care îl urmăreşte Lionel Messi pe Instagram este Manchester City. La prima vedere, alegerea ar fi logică din moment ce Pep Guardiola antrenează acolo din 2016. Cu toate acestea, aregentinianul este atent la activitatea “cetăţenilor” încă din 2014, când au apărut primele zvonuri care anunţau un transfer al acestuia în Anglia.

Chelsea este al doilea club din Premier League de pe lista lui Lionel Messi. Argentinianul este “conectat” cu londonezii încă din 2015, când a început să-i urmărească şi pe trei dintre fotbaliştii care jucau atunci pe “Stamford Bridge”: Thibaut Courtois, Felipe Luis şi Cesc Fabregas.

ADVERTISEMENT

Manchester City a vrut să-l transfere pe Lionel Messi

În noiembrie 2017, oficialii lui Manchester City pregăteau o ofertă colosală pentru Lionel Messi, care putea să devină cel mai scump fotbalist din istorie. “Cetăţenii” erau gata să dea 250.000.000 de euro, valoarea clauzei de reziliere a contractului argentinianului cu Barcelona.

Ferran Soriano, CEO al lui Manchester City, se afla în discuţii de câteva luni cu Jorge Messi, tatăl fotbalistului, iar acesta urma să primească 50.000.000 de euro dacă-l convingea pe Leo să semneze. De asemenea, Khaldoon al Mubarak, şeicul care deţine clubul englez, l-a rugat pe Guardiola să intervină.

ADVERTISEMENT

“L-am rugat pe Guardiola să vorbească cu Messi, i-am oferit salariu triplu faţă de cât are la Barca, însă nu a acceptat niciodată”, a declarat Khaldoon al Mubarak.

Lionel Messi, peste 150.000.000 de urmăritori pe Instagram

Contul de Instagram al lui Lionel Messi este foarte popular, fiind urmărit de 153.000.000 de persoane. Anul trecut, în 2019, starul Barcelonei a reuşit să încaseze 23.300.000 de euro cu ajutorul postărilor sponsorizate.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, marele rival al lui Lionel Messi, este regele Instagramului, contul acestuia fiind urmărit de peste 222.000.000 de persoane. Astfel, în 2019, portughezul a încasat 47.800.000 de euro din postările sponsorizate.

ADVERTISEMENT
Tags: