Life

Paste cu brânză. Rețeta dietetică preparată de Cristina Șișcanu: “Cina mea care nu îngrașă”

Cristina Șișcanu le-a recomandat fanilor o rețetă dietetică de paste cu brânză. Vedeta susține că acest preparat o ajută să se mențină în formă.
01.10.2021 | 16:02
Paste cu branza Reteta dietetica preparata de Cristina Siscanu Cina mea care nu ingrasa
Paste cu brânză. Rețeta dietetică preparată de Cristina Șișcanu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi. Soția lui Mădălin Ionescu i-a bucurat acum pe fanii ei de pe Instagram cu o rețetă dietetică de paste cu brânză.

Fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! Celebrities postează adesea în mediul online imagini și cu partea “casnică” a vieții ei. Le face adesea recomandări internauților, iar acum le-a dat o idee excelentă pentru cei care vor să se mențină în formă, dar să și mănânce ceva sănătos și sățios.

ADVERTISEMENT

Paste cu brânză. Rețeta dietetică preparată de Cristina Șișcanu

Se pare că acest preparat i-a fost recomandat chiar de către un medic nutriționist, afirmă vedeta. Mai mult decât atât, ar consuma aceste paste fără să își facă grijă pentru silueta ei. “Aceasta este cina mea care nu îngrașă”, a scris Cristina Șișcanu, pe contul ei de Instagram.

Lista de ingrediente:

  • 100 de grame de paste integrale
  • 6 roșii cherry
  • 120 de grame de mozarella light
  • 150 de grame de iaurt grecesc cu 2% grăsime
  • 1 lingură de parmezan
  • 1 linguriță cu semințe de mac
  • 1 lingură ulei de măsline
  • usturoi după gust
  • sare
  • piper
  • câteva frunze de busuioc
ADVERTISEMENT

Mod de preparare:

Se iau roșiile și se trag la tigaie, în uleiul de măsline, alături de usturoi, sare, piper și busuioc. Când sunt aproape gata, se adaugă pastele fierte, mozarella tăiată feliuțe sau dată pe răzătoare și iaurtul grecesc.

Se pune amestecă bine, se pune capacul și se mai lasă câteva minute pe foc, până se omogenizează. Se ornează totul cu verdețurile, cu parmezanul și semințele de mac.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre divorțul de Mădălin Ionescu

Recent, au apărut tot mai multe zvonuri care anunțau drept iminent divorțul dintre Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu. Din fericire însă, se pare că nu există motive de îngrijorare.

Prezentatorul TV a ținut să lămurească această situație și să îi asigure pe fanii lor că totul merge cum nu se poate mai bine în căsnicia lui.

ADVERTISEMENT

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a declarat Mădălin Ionescu, conform Redacția.

Mai mult decât atât, soțul fostei concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities a dat și mai multe exemple ale lucrurilor care îi țin încă uniți pe cei doi soți: „Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor.

Inteligența reală, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist și, nu în ultimul rând (de fapt în primul rând), o senzualitate debordantă”, a dezvăluit Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT