Cele mai citite

Pastore şi-a dat acordul pentru transfer! Unde urmează să ajungă fotbalistul lui PSG

Javier Pastore, fotbalistul lui Paris Saint-Germain, este dispus să părăsească formaţia de pe Parc des Princes şi ar putea ajunge în Serie A.
Autor: Tibi Demeter | 19.11.2017 | 21:44
Pastore şi-a dat acordul pentru transfer! Unde urmează să ajungă fotbalistul lui PSG

Marcelo Simonian, agentul jucătorului, a vorbit despre transferul jucătorului la Inter Milano şi priveşte cu ochi bun o eventuală mutare a fotbalistului în Serie A: “Am fost impresionat de ceea ce a reuşit Inter în acest sezon. Walter Sabaini este cel mai bun din Iume la ceea ce face, Ausilio este al doilea. Luciano Spalletti este cel mai mare antrenor, el este numărul 1 în Italia.”, a declarat agentul sud-americanului.

Simonian a continuat să vorbească pozitiv despre jucătorul său care a venit la PSG din Serie A de la Palermo: “Un eventual transfer al lui Pastore oferă o şansă istorică pentru Nerazurri să revină în elită. Vom vedea dacă investitorii chinezi sunt dispusi să profite de această situaţie şi obţină un avantaj din faptul că au doi directori sportivi precum Ausilio şi Sabatini.”, a continuat impresarul.

Javier Pastore nu mai are loc la PSG

Pastore a fost unul dintre primii jucători cumpăraţi de PSG în momentul în care Nasser Al-Khelaifi şi grupul de investitori veniţi din Qatar au preluat echipa franceză. Argentinianul a fost achiziţionat în schimbul a 37 de milioane de euro în 2011 de la Palermo şi are şanse mari să bifeze 250 de prezenţe în tricoul francezilor.

Fotbalistul de 28 de ani  a reuşit să marcheze 53 de goluri şi să ofere 47 de pase decisive pentru PSG, însă transferurile lui Neymar şi Kylian Mbappe i-au blocat prezenţa în formula de start a echipei. Pastore a bifat doar nouă meciuri în toate competiţiile în acest start de sezon, el fiind introdus din postura de rezervă în multe dintre jocurile echipei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!