ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Sîntem ca o prinţesă transformată în Baba Cloanţa”

Meciul din Cupă cu FC Braşov nu mai este o ameninţare pentru Petre Grigoraş, indiferent de rezultat. Antrenorul "feroviarilor" are parte de susţinerea conducerii şi speră să aducă echipa pe...
Autor: Silvia Fechete | 24.09.2013 | 09:01

Meciul din Cupă cu FC Braşov nu mai este o ameninţare pentru Petre Grigoraş, indiferent de rezultat. Antrenorul “feroviarilor” are parte de susţinerea conducerii şi speră să aducă echipa pe drumul cel bun: “Am discutat în această dimineaţă cu domnul Mureşan şi, cîteva ore mai tîrziu, cu domnul Paszkany. Nu s-a pus în nici un moment problema unei despărţiri. Eu nu sînt un laş, să plec aşa, şi nici un vînător de contracte, să mă agăţ de orice clauză favorabilă mie. La Pandurii, făcusem o echipă frumoasă şi nu m-am agăţat de nici o clauză cînd am plecat. Alţii tot spun că au telefonul deschis. E stupid! De ce ţi-ai mai luat telefon? Ca să-l ţii închis?”, a declarat Grigoraş pentru stiridesport.ro.

ADVERTISEMENT

Antrenorul speră să cîştige la Braşov, în Cupa României. “Ne dorim mult să cîştigăm acest meci. Mergem înainte, am încredere în jucători. Fără ajutorul lor aş fi mort, vreau ca împreună să revenim în prim-plan. Arătăm urît, ca o prinţesă transformată într-o Baba Cloanţa. Dar voi face tot ceea ce îmi stă în putere ca să redresez lucrurile”, a mai spus antrenorul feroviarilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!