Paszkany: „Lăsaţi-l în pace, NU E EL MALEFICUL Ligii I”

Cristi Coste   
în Carousel hot news
31/12/2013, 17:56
Paszkany: „Lăsaţi-l în pace, NU E EL MALEFICUL Ligii I”

Aflat în Dubai pentru Sărbătorile de iarnă, Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, nu conteneşte să se minuneze de informaţiile apărute în legătură cu formaţia sa în ultimele 24 de ore. Într-un interviu-blitz, acordat în EXCLUSIVITATE pentru www.fanatik.ro, Paszkany lămureşte situaţia de la echipă, dar mai ales cazul căpitanului Ricardo Cadu.

Bună ziua, curăţenia se face primăvara, nu iarna, din cîte ştim noi…
– Ce curăţenie?

„Nu se pune problema ca Ricardo să plece de la CFR. Mai are doi şi jumătate de contract”

Păi, Cadu pus pe liber, alţi 5-6 jucători pe făraş, mişcări tectonice la CFR.
– Minciuni, exagerări, cred că nu aveţi ce scrie în perioada asta. S-o lămurim întîi cu Cadu: Ricardo mai are doi ani şi jumătate de contract cu noi, nu pleacă nicăieri! Nu i-am dat nici o hîrtie la mînă şi nu ne-am comporta niciodată aşa cu omul care a ridicat deasupra capului cele mai importante trofee din istoria clubului. Cadu este în Portugalia şi în ianuarie vine la treabă, nu-l interesează prostiile astea. După ce îşi va încheia contractul, dacă doreşte, eu vreau să-l păstrez în cadrul clubului. Bineînţeles, nu ştiu ce ne rezervă viitorul, dar nu se pune problema ca Ricardo să plece de la CFR. Am tot primit mesaje ce se întîmplă cu Cadu, dar le-am ignorat, deoarece nu pot să tot dau răspunsuri la NIMIC. M-am lămurit de unde vin invenţiile astea cînd mi-a spus un prieten că ProSportul a aruncat pe piaţă enormitatea asta cu Cadu.

„I-au pus în cîrcă faptul că e cel mai mare blătuitor”

N-am dori să intrăm în subiectul ăsta delicat cu ProSportul, avem nişte divergenţe momentan cu ei.
– E problema voastră! Nu mă mir că au pus pe butuci ziarul, probabil s-a săturat lumea de atîtea minciuni!

Vă rugăm, haideţi să depăşim momentul ProSport…
– Nu pot să trec aşa uşor! La o ţară cu 20 de milioane de locuitori, erau doar două cotidiene de sport. Cît de incompetent poţi să fii să dai cu al tău de gard, cînd concurenţa e aşa mică? Minciunile i-au îngropat! Văd că nu au învăţat nimic din ce au păţit şi continuă cu invenţiile. Nu înţeleg ce au avut mereu cu Cadu? Ce le-a făcut băiatul ăsta? Mereu l-au făcut maleficul numărul unu din fotbalul românesc. I-au pus în cîrcă povestea că a trîntit meciul cu Galatasaray, că e cel mai mare blătuitor, acum văd că vor să-l alunge din România! Are totul o limită! Chiar şi a bunului simţ…

Stăncioiu – pa, Hora şi Sepsi la Tîrgu Mureş, Felgueiras?

Ce se întîmplă cu ceilalţi jucători?
– Stăncioiu a ajuns în această iarnă la sfîrşit de contract şi nu i-l mai prelungim, pe Hora şi pe Sepsi i-am împrumutat la Tîrgu Mureş, Piccolo, Tade şi Voiculeţ rămîn pe loc. Primul mai are contract pînă în vară, iar pe Voiculeţ şi Tade de-abia i-am luat, cum să-i dăm afară?

Felgueiras la Astra?
– Cota lui Felgueiras este de 3-4 milioane de euro, cred că unei echipe din România îi va fi greu să dea banii ăştia. Probabil, mai degrabă va pleca în străinătate, dar să nu spui niciodată niciodată! Cu domnul Nicolae am o relaţie de amiciţie, aşa că…

Închide ×