ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Paszkany vrea să scape de jumătate de echipă! Primul plecat, Cadu!

Rezultatele dezastruoase pe care CFR Cluj le-a avut în Liga 1 în ultimele două sezoane par să-i fi determinat pe şefii feroviarilor să remanieze masiv lotul în pauza din intersezon. Cap de...
Autor: Mircea Dominte | 20.12.2013 | 09:51
Paszkany vrea să scape de jumătate de echipă! Primul plecat, Cadu!
Ricardo Cadu,Ferebory Dore.

Rezultatele dezastruoase pe care CFR Cluj le-a avut în Liga 1 în ultimele două sezoane par să-i fi determinat pe şefii feroviarilor să remanieze masiv lotul în pauza din intersezon. Cap de listă este chiar căpitanul Cadu, jucător care a contribuit din plin la succesul CFR-ului între 2007 şi 2012, dar care a ajuns între timp la 32 de ani, iar evoluţiile sale au devenit tot mai slabe. Pe lista neagră se mai află şi alte nume precum Piccolo, Velayos, Obiora, Batin, Mincă şi Stăncioiu, conform prosport.ro, fotbalişti de care şefii ardelenilor vor să scape măcar printr-un împrumut la alte echipe. În acelaşi timp, Paszkany speră să obţină şi bani de pe urma altor fotbalişti precum Felgueiras şi Rui Pedro, conform aceleiaşi surse. 

ADVERTISEMENT

Se pare că Ricardo Cadu are deja o ofertă generoasă din Ucraina, de la prim-divizionara Hoverla Uzhorod, echipă lac are sînt legitimaţi patru fotbalişti români: Marius Niculae, Răzvan Cociş, Cristi Oros şi Alexandru Dandea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!