Fotbal international

Fază antologică la Bayern! Întâmplarea amuzantă prin care a trecut Jupp Heynckes

Antrenorul liderului din Bundesliga, viitoarea campioană Bayern Munchen, Jup Heynckes, a trecut recent printr-o întâmplare amuzantă.
06.04.2018 | 23:22
Fază antologică la Bayern! Întâmplarea amuzantă prin care a trecut Jupp Heynckes
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen se pregăteşte să sărbătorească un nou titlu. Şampaniile sunt puse la rece şi după partida de sâmbătă de la Augsburg vor fi scoase pentru a ciocni succesul. Evident, însă, atenţia tuturor, jucători şi staff tehnic stă mai puţin spre meciul de campionat, pentru că şi un eşec, puţin probabil, nu ar avea consecinţe, distanţa fiind foarte mare faţă de locul 2, Schalke, şi mult mai mult la returul cu Sevilla din sferturile Champions League.

Bayern visează din nou, cu multă încredere, să reediteze performanţa din sezonul în care tot cu Jupp Heynckes pe bancă reuşea senzaţionala triplă Champions League-campionat-Cupa Germaniei. În Germania Heynckes este o figură extrem de cunoscută şi de apreciată de către foarte multă lume, nu doar de către suporterii bavarezi.

Heynckes, o figură extrem de populară în Germania

Însă, a povestit el extrem de amuzat că în clădirea în care locuieşte nu este la fel de cunoscut. “În această dimineaţă am urcat în liftul blocului unde locuiesc şi, în acelaşi timp cu mine, a urcat şi un cuplu bătrân. Aveam în mână o pungă inscripţionată cu “FC Bayern”, iar doamna m-a întrebat, fericită: . I-am răspuns: .

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri