Fază antologică la Bayern! Întâmplarea amuzantă prin care a trecut Jupp Heynckes

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
06/04/2018, 23:22
Fază antologică la Bayern! Întâmplarea amuzantă prin care a trecut Jupp Heynckes

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Bayern Munchen se pregăteşte să sărbătorească un nou titlu. Şampaniile sunt puse la rece şi după partida de sâmbătă de la Augsburg vor fi scoase pentru a ciocni succesul. Evident, însă, atenţia tuturor, jucători şi staff tehnic stă mai puţin spre meciul de campionat, pentru că şi un eşec, puţin probabil, nu ar avea consecinţe, distanţa fiind foarte mare faţă de locul 2, Schalke, şi mult mai mult la returul cu Sevilla din sferturile Champions League.

Bayern visează din nou, cu multă încredere, să reediteze performanţa din sezonul în care tot cu Jupp Heynckes pe bancă reuşea senzaţionala triplă Champions League-campionat-Cupa Germaniei. În Germania Heynckes este o figură extrem de cunoscută şi de apreciată de către foarte multă lume, nu doar de către suporterii bavarezi.

Heynckes, o figură extrem de populară în Germania

Însă, a povestit el extrem de amuzat că în clădirea în care locuieşte nu este la fel de cunoscut. “În această dimineaţă am urcat în liftul blocului unde locuiesc şi, în acelaşi timp cu mine, a urcat şi un cuplu bătrân. Aveam în mână o pungă inscripţionată cu “FC Bayern”, iar doamna m-a întrebat, fericită: . I-am răspuns: .

 

Închide ×