Sporturi

Patinatorul Denis Ten, înjunghiat mortal! Era medaliat la Jocurile Olimpice de la Soci

19.07.2018 | 18:09
Patinatorul Denis Ten injunghiat mortal Era medaliat la Jocurile Olimpice de la Soci

Patinatorul kazah Denis Ten, în vârstă de 25 de ani, a fost înjunghiat mortal de doi bărbaţi, a anunțat, joi, site-ul  inform.kz. Sportivul era medaliat cu bronz în proba de patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

“Din nefericire, el nu mai este printre noi”, a declarat Iernar Akimkulov, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din Kazahstan. Denis Ten a fost înjunghiat de doi necunoscuţi, la ora locală 15.00, la Almatî, la intersecţia străzilor Kurmangazî şi Baiseitova. Sportivul a pierdut trei litri de sânge, el fiind înjunghiat în coapsă.

Patinatorul kazah Denis Ten, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Soci, în 2014, a fost înjunghiat mortal
Patinatorul kazah Denis Ten, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Soci, în 2014, a fost înjunghiat mortal

Patinatorul Denis Ten a murit la trei ore după ce a fost înjunghiat

Patinatorul Denis Ten a fost transportat de urgenţă la spital, unde a murit la trei ore după ce a fost înjunghiat. Cei doi atacatori voiau să îi fure lui Denis Ten oglinzile de la maşină. Sportivul a ocupat locul trei la Jocurile Olimpice de la Soci, în 2014, şi a obţinut o medalie de argint la Campionatele Mondiale din 2013 şi un bronz mondial în 2015.

”Denis Ten a fost un mare sportiv şi un mare ambasador al patinajului. O personalitate caldă şi un om încântător. Este o tragedie faptul că l-am pierdut la o vârstă atât de mică”, a declarat preşedintele CIO, Thomas Bach.