News

Patriarhia Română, vizitată de consilierul lui Donald Trump! Cum l-a primit Patriarhul Daniel

26.03.2019 | 11:36
Patriarhia Romana vizitata de consilierul lui Donald Trump Cum la primit Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel a avut oaspeți de seamă. Preafericitul l-a primit pe Brad Parscale, consilier și director digital media al președintelui american Donald Trump, în timpul campaniei prezidențiale din anul 2016. Acesta se va ocupa și de viitoarea cursă electorală prezidențială a liderului de la Casa Albă, din 2020.

Patriarhul Daniel a primit oaspeți importanți

Patriarhul Daniel l-a primit pe Pascale pe 22 martie, iar la întrevedere au mai luat parte și soția acestuia, Candice Blount, dar și Dan Dungaciu, director la Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române „Ion I.C.Bratianu” și Adrian Thiess, afacerist român, se arată înt-un comunicat de presă al basilica.ro.

Brad Parscale și-a exprimat mulțumirea pentru primirea de care a avut parte din partea liderului Bisericii Ortodoxe Române și a precizat că Donald Trump îi prețuiește pe cei care promovează și apără valorile creștine. La rândul său, Patriarhul Daniel a avut doar cuvinte de laudă la adresa președintelui american, fiindcă promovează valorile creștine.

Patriarhul Daniel l-a primit pe Brad Parscale (dreapta), un apropiat al lui Donald Trump

Brad Parscale, considerat un adevărat “guru digital” peste Ocean

Consilierul lui Donald Trump a fost prezent în țara noastră pentru a susține o conferință legată de marketing politic, desfășurată în Aula Academiei Române. El a spus că, în perioada actuală, strategiile digitale au un rol determinant în desfășurarea și succesul unei campanii electorale.

De cealaltă parte, Patriarhul Daniel a vorbit despre greutățile pe care le are BOR în România, în contextul în care din țara noastră au plecat în ultimii 15 ani circa patru milione de români. După încheierea acestei vizite, Preafericitul Daniel le-a dat oaspeților daruri tematice, legate de Catedrala Mântuirii Neamului din Capitală.

Brad Parscale (43 de ani) este un consultant american de mare succes, cu rol fundamental în campania prezidențială din anul 2016, care i-a adus lui Donald Trump victoria în alegeri, în fața contracandidatei sale, Hillary Clinton. Parscale a fost luat în anul 2015 în echipa de campanie a magnatului american.

În anul 2016, el a devenit oficial director digital media pentru Trump și s-a ocupat de toate aspectele digitale ale campaniei acestuia, printre care strângerea de fonduri, plasare a anunțurilor electorale în radio și televiziune, Facebook, Twitter și ale medii sociale. El este considerat un adevărat “guru digital” de mass-media din SUA.